boligindretning på mobil

Design dit hjem gennem mobilen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Teknologiens mange muligheder sætter ingen grænser. Det er nu muligt at indrette boligen via mobiltelefonen, og du er fri for at flytte rundt på tunge møbler og dyre investeringer uden at viden om det passer ind. Blandt andet Ikea har lavet et virtuelt univers hvor det er muligt at flytte rundt på tingene rent visuelt! Læs med her

Kender du det, at du lige pludselig kan få lyst til at male stuen, flytte om på tingene eller købe nyt spisebord. Før i tiden blev det kun ved tankerne, og det var ofte et for stort projekt, i forhold til tidsaspektet i det. Det er nu muligt, blandt de mange virtuelle indretningsmuligheder der findes online og til mobil. På tjenesten armstrong.com kan du indrette gulvene og væggene, ved at uploade et billede fra hjemmet og så angive gulvets og vægges nye farver. Ligeledes kan du via værktøjet fra mydeco.com indrette rummet virtuelt. Her har du mulighed for at tegne dine egne rum, male, tapetsere, lægge gulv og alt i alt skabe dit helt eget hjem. Rummene kan du derefter indrette med møbler, du kan købe online gennem tjenesten. Du åbner appen og via kameraet placere du de nyindkøbte vare, og ser hvordan det ser ud. Ligeledes har IKEA lavet en række værktøjer om hvordan du blandt andet kan indrette køkkenet virtuelt. Det eneste, du skal gøre, er at downloade programmet, indtaste dit køkkens dimensioner, placere døre og vinduer, og så kan du begynde at finde frem til dit drømmekøkken. Når du er færdig, vil programmet kunne lave en liste over de ting, du skal anskaffe dig, selvfølgelig fra Ikea selv.

Din telefon kan kunne understøtte programmerne

For at kunne bruge de mange fede programmer, skal din telefon understøtte nogle specifikke specifikationer, derfor har vi fundet guiden “Sådan finder du den bedste mobil for dig“, som du kan læse ved at klikke på linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *