Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange smarte ting til hjemmet på markedet. Her er 2 ting, som du måske ikke vidste, du havde brug for, men som du aldrig kommer til at ville undvære igen.

Tapetopløser

Hvis du har gang i det helt store gør-det-selv-projekt i huset, og du er nået i væggene, er tapetopløser et helt uundværligt middel for dig. Det sørger for, at du nemt får alt tapet med, og det er supernemt og endda sikkerheds- og sundhedsmæssigt sikkert at benytte sig af. Tapetopløser skal blot påføres de sidste genstridige rester af tapet, og så vil du efter den angivne tid på flasken med tapetopløser kunne tage det sidste tapet af uden besvær. Nemmere bliver det altså ikke. Hvis du alligevel ikke føler, at det har hjulpet på dit problem med en tapetopløser, er det gyldne trick at sætte en stykke plastik over din tapetopløser, mens det skal sidde og virke.

Askestøvsuger

Den næste smarte ting til hjemmet er en såkaldt askestøvsuger. En askestøvsuger er så sandelig et must, hvis du enten ejer en pejs eller brændeovn. Det er nemlig superbesværligt at fjerne aske herfra, men en askestøvsuger kan virkelig gøre underværker for rengøringen. Samtidig er det altså også langt mere sikkert at benytte sig af en askestøvsuger, da asken sagtens kan indeholde gløder selv efter at have ligget i lang tid. Så hvis du bare synes, at det er megatræls at rengøre din pejs, brændeovn eller lignende, så bør du måske overveje at anskaffe dig en askestøvsuger. Den kan muligvis give lidt mere gejst til at få rengøringen gjort. Asken kan gøre det meget mere besværligt at tænde op i pejsen eller brændeovnen. Derudover er asken bare ikke ret sund at have til at florere rundt i hjemmet.