Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne vide, hvordan du kan udsmykke dit hjem på bedste vis ved at bruge nogle af de moderne gardin trends i det nye år? Det er nemlig en meget god ide. Der findes nemlig en lang række fede gardin trends, som du bestemt bør have i tankerne, når du skal udvælge dine gardiner.

Her kan du læse om 5 gode gardin trends i 2021.

Lette og luftige gardiner

I 2021 er det en trend at gøre brug af lette og luftige gardiner. Disse gardiner giver nemlig dit hjem et mere naturligt look, når det naturlige sollys vil medvirke til at lysne boligen op. Hvis du bor i København, Hellerup eller Gentofte kan du lede efter lignende Gardiner her.

Den minimalistiske hvide farve

Det er også en trend at bruge gardiner af hvid farve. Denne hvide farve vil nemlig gøre dit hjem meget mere minimalistisk, hvilket er et look, som mange går efter i 2021. Du kan hertil vælge imellem en masse nuancer af hvid.

Det voluminøse fløjl

En trend vil også være at bruge gardiner af fløjl. Fløjl er nemlig meget voluminøst, hvilket bevirker, at du ikke behøver at lægge meget vægt på at tænke over eksempelvis fold og design af gardinerne.

Den nuancerige lilla farve

I 2021 kommer det også til at være en trend at bruge lilla gardiner. Lilla kan nemlig fås i mange forskellige nuancer, så det er ikke svært at finde lilla gardiner, som passer til farverne i boligen. Den lilla farve bidrager også til at give et frisk pust til boligen.

Den dekorative brug af pelmets

En pelmet bruges til at dekorere det øverste af dine gardiner. Disse pelmets kommer ligeledes til at være en gardin trend i 2021. Pelmets kan også fås i flere forskellige designs, så det vil ikke være svært at finde nogle pelmets, som passer til dine gardiner.

Øverst på formularen

Nederst på formularen