Blog

Få mere ud af dit hjem

Her i Norden bruger vi en rigtig stor del af vores tid derhjemme. Det skyldes bl.a. vejret, som vi har vænnet os til at leve efter. Vi har således indrettet os efter at vi bruger mange timer derhjemme, hvilket også betyder at det helst bare skal være i orden. Det gælder lige fra selve ens bolig, til indretningen og ikke mindst til ens have. Det er vigtige ting for mange mennesker. Det kan også godt vise sig, at ens hjem trænger til en kærlig hånd. Det kan være der er noget der eksempelvis skal restaureres.

Find en god håndværker

Hvis man skal have lavet noget derhjemme og det er uden for hvad man selv kan klare, så kan man kontakte en håndværker. Hvis man bor i Nordjylland, så kan man eksempelvis finde en effektiv og grundig tømrer i Brønderslev. Han kan give dig gode råd til det du måtte stå med. Det kan være en stor hjælp, hvis det er noget man ikke selv har forstand på. Hvis man bor længere sydpå og man har brug for en murer, så kan man finde et

effektivt og grundigt murerfirma i Esbjerg. Man gør nemlig sig selv en tjeneste ved at finde nogle dygtige håndværkere til ens projekter.

Nyd resultaterne

Når man har fået lavet det i ens hjem man godt kunne tænke sig, så kan man endelig nyde det færdige resultat. Det skulle også helst gøre, at man får lyst til at bruge tid derhjemme. For hvis ikke man har det, så kan det hurtigt blive træls det hele, da man ikke rigtig har et sted, hvor man kan koble fra. Man skal derfor virkelig prioritere ens bolig, da den for langt de fleste i hvert fald, spiller en stor rolle. Hvis ikke man allerede har et projekt, så kan man måske tænke på noget, som man godt vil have lavet.

 

 

Læs videre

Pynt væggen med fototapet

Lige som alle os andre ønsker du sikkert at have et flot hjem. Det skal også være hyggeligt, og du skal føle dig hjemme i det. Derfor har du indrettet dig med møbler, som du synes er flotte, og du har fyldt hjemme med dine personlige ting. Men har du også husket væggene? Her når du hurtigt langt med fototapet.

Mangler der lidt pynt på væggene, så pynt det med et motiv. Med fototapet kan du lade motivet fylde hele væggen. Det vil være noget helt andet end at hænge en enkelt plakat – eller mange – op. Det giver et andet udtryk.

Sæt verden på din væg

Du kan vælge imellem mange motiver til din væg. Alt du kan forestille dig i verden er en mulighed. Se bare det store udvalg på denne side.

Du kan pynte din væg med et kort over hele verden. Eller et lille udpluk af verden. Du kan vælge naturmotiver, citater eller fantasy-motiver som drager og lignende. Der er noget for enhver smag.

Din væg kan få lige det motiv, du bedst kan lide. Er du meget interesseret i drager, kan du få en på din væg. Kan du godt lide naturen, kan du få den ind i dit hjem med et flot naturmotiv på væggen.

En nem dekoration

Nogle gange er den nemme løsning også en god en. Sådan er det med fototapet. Det er nemlig nemt at sætte op, men du får en stor effekt af det.

I stedet for at hænge en hel masse billeder og plakater op kan du dekorere væggen med ét stort billede.

Et stort motiv på væggen giver et rum et helt andet udtryk. Du kan helt forandre din stue ved bare at sætte en strand op på væggen. Eller du kan flytte en skov ind i soveværelset, så du kan sove i det grønne.

Læs videre

Sådan får du lavet de rette forbedringer på din bolig

Er du i gang med projekt indretning, vil du give din bolig den helt store overhaling eller overvejer du at sælge din bolig? så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel kan du nemlig hente råd og inspiration til, hvordan du indretter din bolig bedst muligt og hvordan du indretter bedst efter bestemte formål. Som en ekstra bonus så får du ikke kun indretnings- og forbedrings tips, du kan også læse mere om, hvordan du sikre dig selv bedst i forbindelse med salg af din bolig.

Sådan får du det bedste salg af din bolig

Hvis du skaber et minimalistisk udtryk, men stadig gør det lidt hjemligt og indbydende, så har du de største chancer for at få et salg. Dette kan du gøre ved for eksempel at sørge for at der altid er pænt og ryddeligt og samtidig kan du gøre det mere varmt og personligt med afskårne blomster og potteplanter. Liv i indretningen vil automatisk gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere. Ønsker du en handel, hvor du er fuldt sikret, så kan du med fordel se på en sælgeransvarsforsikring. Dette er med til at sikre dine fremtidige muligheder og økonomi, læs mere på angivne link og find ud af hvorfor.

Sådan indretter og forbedre du din bolig bedst muligt

Når det drejer sig om indretning af din bolig, så er det vigtigt at du indretter efter, hvad du kan lide og efter din personlige stil. I hvert fald, hvis du skal blive boende, det er en helt anden snak, hvis der er tale om forbedringer og indretning i forbindelse med salget af din bolig. Dette vil der kommes nærmere ind på senere. Den hvide og kliniske indretningstrend med rene linje får i 2021 baghjul af den taktile og sanselige indretning. Den sanselige og taktile indretning drejer sig om at få sat gang i fantasien, det er en indretningsstil der byder på at mikse og matche og dette kan være en kunst i sig selv. Det drejer sig om at blande tekstiler, teksturer og materialer uden at det giver et rodet og overvældende udtryk, men det er så også en indretningsstil der giver dig muligheden for at lege med helhedsindtrykket og udfolde din kreativitet og din personlighed i indretningen. Hvis du skal sælge din bolig så skal du måske minimere det personlige en smule, ellers vil dem som kommer og kigger måske ikke kunne se sig selv i boligen og dermed springe fra.

Læs videre

Få tilfredse lejere

Når du vælger at udleje en eller flere boliger, så er det skønneste hvis forholdet mellem lejer og udlejer fungerer uden problemer.
Det første man bør gøre er selvfølgelig at sørge for, at lejerne er tilfredse. Det kan i sin sag godt lyde kompliceret, da alle mennesker er individuelle, men som udlejer er der nogle basale ting, du kan gøre, som i hvert fald er første skridt på vejen til at sørge for, at dine lejere er tilfredse med lejeboligen.

Hold ved lige løbende

Der er ikke noget mere irriterende end et toilet, der løber eller et utæt vindue, som det trækker ind af.
Det er små ting, som ofte er hurtige at komme til livs, men som hvis man lader stå til hurtigt kan udvikle sig.
Dels kan skaden hurtigt vokse sig større og blive mere omfattende, og dels er det ofte de små ting, der ikke fungerer i dagligdagen, som kan få dine lejere til at blive utilfredse, så det nemmeste er, at du som udlejer er hurtig til at få udbedret de små ting, der måtte komme hen af vejen.

Hold rent

Som udlejer er udendørs arealer, trappeopgange, kælderarealer osv. dit ansvar at holde pænt og ryddeligt.
Når dette bliver gjort, så opfordrer du også indirekte dine lejere til at holde deres lejlighed pæn og ordentlig, hvilket både kan være en stor fordel løbende, men også den dag de fraflytter lejemålet, som så skal overtages af en ny.
Har du mange udlejningsboliger eller hele boligblokke, du som udlejer står for, så kan det være svært at nå det hele selv.
Her er det vigtigt at alliere sig med hjælp fra nogen, der har samme standard som dig selv, og udfører et stykke arbejde, du selv kan stå inde for.
Du kan se mere her, om hvad du kan få hjælp til vedr. vedligehold af dine ejendomme.

Læs videre

Sådan får du råd til at indrette og dekorere din bolig

Drømmer du om at give din bolig en kæmpe makeover? Det kan være en dyr fornøjelse – særligt hvis du ikke har fuldstændig styr på økonomien undervejs. Heldigvis kan denne guide hjælpe dig godt på vej. Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan sikre at have råd til at give din bolig en makeover.

Spar penge op

Den bedste løsning til at få råd til en makeover af din bolig, det er at spare op. Lav en fast overførsel hver måned med et beløb, du ved, du kan undvære til fremtidig brug – i dette tilfælde at indrette din bolig på ny. Og i tilfælde af, at du pludselig står uden job eller fast indtægt, så har du stadig penge på lommen.

Meld dig ind i en a-kasse, før det er for sent

Apropos at stå uden job: For enhver boligejer kan det være svært at betale boligudgifterne, hvis man pludselig står uden job. Heldigvis kan du sikre dig selv økonomisk ved at melde dig ind i en a-kasse. Når du har været medlem af a-kassen i minimum ét år, er du berettiget til dagpenge, hvilket er med til at sikre, at du kan blive boende i din bolig og dermed være ét skridt tættere på at udleve din boligdrøm. Du kan se en liste med de billigste a-kasser her, hvis du endnu ikke er medlem af en.

Læg et budget

Et budget har til formål at give dig overblik over din økonomi. Det vil sige dine faste udgifter og indtægter. Få alle dine faste udgifter skrevet ned, læg et beløb til side til uforudsete udgifter og find dernæst ud af, hvor meget du som minimum har til rådighed og kan klare dig for. Er der mangel på luft i budgettet, bør du se på, hvor du kan spare penge.

Læs videre

Tid til en bolig-makeover? Følg disse 3 steps

Der er ikke noget bedre end en nyindrettet bolig. Den følelse kan du genskabe ved at give din bolig en større overhaling. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, er du heldigvis landet det rette sted. Her får du en en step-by-step guide til, hvordan du giver din bolig et fornyet look.

Ryd ud i gamle ting og sager

Det første du skal gøre, når du giver din bolig en makeover, det er at rydde ud i alle de ting, du ikke længere føler passer ind eller får brug for. På den måde kan du starte på en frisk, når du skal i gang med at købe nye møbler og nips. Imens du rydder op og sorterer i dine ejendele, kan du med fordel lytte til en lydbog.

Du kan få få gratis adgang til lydbøger med en gratis lydbøger app, hvor du kvit og frit kan lytte til et stort udvalg af lydbøger. Du kan også gøre som så mange andre og benytte mofibo, når du skal lytte til lydbøger. Klik ind på dette link og læs mere om, hvad mofibo er for en tjeneste.

Find ud af hvilken stil, der skal præge indretningen

Det er en klar fordel at indrette efter én enkelt stilretning, når du indretter. På den måde undgår du, at din indretning fremstår rodet og forvirrende. Så gør dig nogle tanker om, hvilken stil du ønsker i din boligindretning og find ud af, om der er noget i din bolig, der ikke passer med din valgte stil.

Gør rent for at sætte en skinnende prik over i’et

Når du endelig er færdig med projekt ”bolig-makeover”, så er det tid til at gøre rent. En grundig rengøring til sidst er med til at sætte en endelig prik over i’et og få din bolig til at fremstå nyindrettet og indbydende.

Læs videre
værkstedet

Sådan får du den pæneste træterrasse

Et hus kan kun komme til at se bedre ud, hvis der er en pæn træterrasse også. Hvis man ikke har prøvet at lave en terrasse før, eller hvis man ikke er så vant til at arbejde med træ generelt, så kan det være svært at finde ud af, hvor man overhovedet skal starte og slutte. Heldigvis så er det slet ikke så svært, som det kan lyde. Med en god båndsliber eller nogle træfliser kommer du rigtig langt.

Slibning bliver dit bedste våben

En båndsliber er uundværlig, når det kommer til at lave en flot træterrasse til ens hus. Generelt når man arbejder i træ, så skal man sørge for at få slebet tingene ned, så man undgår splinter og ujævne overflader. Det gælder i høj grad også, når det kommer til terrasser.

Hvis man ikke allerede ejer en båndsliber, så er det på tide, at man får det købt. Hvis du kører dit træ over med en båndsliber, så kan du være sikker på, at du ikke får en pænere overflade.

Du kan slibe på alle sider af det træ, som du bruger på din terrasse. Hvis du gør det, så får du det bedste resultat, som du aldrig kommer til at fortryde.

Den lidt nemmere løsning

Hvis man ikke føler sig specielt komfortabel med selv at skulle måle ud, skære af og få slebet ned, så kan man også tage den nemme løsning og købe nogle træfliser i stedet for. Træfliser er små kvadratiske plader, som man kan sætte sammen til noget flot gulvbelægning.

Der findes en masse forskellige slags træfliser, hvilket samtidig også betyder, at der er mange muligheder i forhold til udseendet på ens terrassegulv. Dog er der er ingen tvivl om, at træplanker, som er flot slebet, giver det bedste resultat.

 

 

Læs videre

Sådan får du styr på dit husvandværk

Det er vigtigt at have styr på sit husvandværk, da det er den primære måde, hvorpå vi får vandforsyning i hele vores bolig. Hvis der ikke er styr på denne, så kan det hurtigt føre til problemer. Vi tænker sjældent over, hvor ofte vi egentlig lige tænder for vandet i vores hverdag.

Læs med her for at få nogle råd om hvordan du får styr på dit husvandværk, hvis det volder problemer.

Hyr professionelle

Det er altid en god ide at tage kontakt til et professionelt håndværkerfirma, hvis der er problemer med dit husvandværk. De kan hurtigt komme ud og tage et kig på tingene. De vil også meget hurtigt kunne fortælle dig, om det for eksempel er et problem med din vandlås og at denne simpelthen skal skiftes ud.

Når du hyrer nogle håndværkere til at fikse dit husvandværk, så er du sikker på, at det bliver gjort helt rigtigt. Og det kan desuden også blot være meget rart at lade andre mennesker om dette. På den måde kan man spare en masse tid og energi, fordi man ikke selv skal i gang med at løse problemet.

Se om du kan finde frem til et godt firma i nærheden af dig med folk, som har forstand på at fikse husvandværk der er i stykker. Du kan eventuelt tage et kig på nogle kundeanmeldelser for at sikre dig, at det er et godt firma du får fat i.

Kan du løse det selv?

Du har naturligvis også muligheden for at løse problemet selv, hvis du er god til værktøj og sådanne ting. Det kan være en smule billigere blot at klare tingene selv, hvis man kan finde ud af det.

Du kan på nettet også finde frem til del gode artikler om husvandværk og hvordan man fikser problemer med dette.

 

Læs videre

Hus og haveejere, og dræbersnegle

Nu du både har hus og have, er der meget at tænke på. Ønsker du en velplejet have, er der både pasning, plejning og bekæmpelse af skadedyr at være opmærksom på. Med hensyn til skadedyr så er en af de mest plagsomme i Danmark, dræbersneglen. Et af de bedste våben med dræbersnegle, er https://sneglehegn.dk/ . Og så fungerer sneglehegn helt uden kemi.

Hvad er et sneglehegn?

Helt enkelt er et sneglehegn et lavt hegn (typisk ca. 30 cm højt), som du sætter omkring det eller de bede, som du ønsker at beskytte. Sneglehegnets kant er vinklet, så sneglene ikke kan kravle over det. Det er både lavpraktisk, kemifrit og effektivt.

Opsætning og pasning af sneglehegn

Der er forskel for opsætning fra hegn til hegn og fra jordbundsforholdene. Men typisk skal sneglehegnet graves 10 cm ned, så det står ordentligt fast. Hegnet virker bedst, når det står helt oprejst. Det er også vigtigt, at der er luget omkring sneglehegnet. Hvis der er planter, som gror over vinklen, kravler dræbersneglene bare op af dem og over hegnet. En måde at gøre det nemt at holde området omkring bedet fri for høje planter at belægge det med brosten.

Bekæmpelse af dræbersnegle

Selvom du har opsat sneglehegn omkring dine yndlingsbed, så er det stadig en god ide jævnligt at indsamle dræbersnegle på din grund. Gør det, når du går en tur i haven eller ved hjælp af en sneglefælde. Husk at du ikke må drukne dem, men skal slå dem ihjel på anden vis. F.eks. ved at hakke dem over. Er der mange dræbersnegle i din have, kan et par af dem snige sig over dine sneglehegn. Og er de først i bedet, så kan de ligge æg der, formere sig, og blive rigtigt besværlige at komme af med.

Læs videre
ejendomsmæglerens

Sådan finder du en god ejendomsmægler i København

Vil du gerne finde en rigtig god ejendomsmægler i København? I så fald har du fundet frem til den helt rette artikel for dig. I denne artikel vil vi gennemgå de vigtigste kriterier for en ejendomsmægler i København – pris og kvalitet – og hvordan du kan bruge begge til at finde frem til den rette ejendomsmægler for dig.

Høj kvalitet og velanset af kunderne

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for, at man får kvalitet for pengene. Det koster trods alt noget at hyre en ejendomsmægler inde i København og nu hvor der er så mange om buddet, så kan vi lige så godt finde nogle rigtig gode ejendomsmæglere. På https://www.oxholm-velbaek.dk/ejendomsmaegler-koebenhavn kan du blandt andet finde noget ejendomsmæglere i København, som er meget velanset af de tidligere kunder. Det er altid en god ide at kigge lidt på kundeanmeldelser før man hyrer en ejendomsmægler i København, da det er den bærende måde hvorpå man kan finde ud af hvorvidt de er gode.

Lave priser

Priserne skal naturligvis også være så lave som overhovedet muligt – uden at det går ud over den arbejdskvalitet du får! Du kan ofte finde frem til hvilke priser de forskellige ejendomsmæglere inde i København kører med, hvis du tager et kig på deres hjemmesider. Langt de fleste forretninger er i dag meget åbne omkring deres priser og gode til at sætte dem op inde på nettet. På den måde er det nemmere som forbrug at foretage et kvalificeret valg om hvilket ejendomsmægler i København man vil benytte sig af – helt uden først at kontakte dem! Husk endelig at opveje prisen med de anmeldelser der om ejendomsmægleren. Det er vigtigt at du får en god service, selvom du sparer lidt småpenge. Og det kan du kun hvis du er sikker på at ejendomsmægleren har fået gode anmeldelser af kunderne før dig.

Læs videre