Blog

Hvorfor skal du købe en springmadras?

Der er mange grunde til, at du bør købe en springmadras. En springmadras er en af de mest populære typer madrasser på markedet, og det er ikke uden grund. En springmadras giver en fantastisk støtte til din krop, og det er derfor, at mange mennesker vælger at købe en springmadras. Der er mange fordele ved at købe en springmadras, og det er derfor, at de er så populære. Hvis du leder efter en behagelig soveoplevelse, så bør du købe en springmadras. Du kan se udvalget af springmadrasser her.

Fordele

En springmadras består af flere hundrede fjedre, som er omgivet af et blødt kernemateriale. Fjedrene i en springmadras giver en blød og fast støtte til din krop. Hvis du ligger på en springmadras, kan du mærke, at kroppen ligger helt lige. Du vil ikke kunne mærke, at din krop ligger skævt. En springmadras er særligt god for dig, der sover på siden. En springmadras giver en støtte til din krop, så den ikke ligger skævt. En springmadras er altså god for dig, der vil have en god nattesøvn. Hvis du sover på en springmadras, kan du være sikker på, at din krop får en ordentlig støtte. Du vil ikke vågne op med ondt i ryggen, hvis du sover på en springmadras.

Hvorfor skal du købe en springmadras?

En springmadras er også en god investering. Du kan bruge en springmadras i mange år, og du vil ikke skulle købe en ny springmadras lige foreløbigt. En springmadras er nemlig ikke det, der lige sådan bliver slidt ned. En springmadras er nem at vedligeholde, og det kræver ikke særligt meget at holde en springmadras ren. En springmadras kan holde i mange år, og den vil ikke blive slidt ned så nemt.

Springmadrasser

Du kan købe en springmadras i mange forskellige størrelser. Du kan købe en springmadras i følgende størrelser:

  • Enkeltseng
  • Dobbelt
  • Kingsize
  • Queensize
  • Kontinentalseng

Du kan altså købe en springmadras, uanset hvilken størrelse, du har brug for.

Læs videre
hjemmekontor

Sådan vælger du den perfekte kontorstol til dit hjemmekontor

Når du skal finde en kontorstol til hjemmekontoret, kan der godt opstå en del forvirring. Markedet er uendeligt stort, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken stol man bør vælge. Her er der to ting, du kan kigge efter, når du skal vælge den perfekte kontorstol til dine behov

Find den rigtige størrelse

Nogle kontorstole er meget store, mens andre er meget små. Hvis du er en stor person, kan det være rart at have en tilsvarende stor stol. Hvis du har et meget stort hjemmekontor, kan det også være flottest med en større stol, der passer ind i resten af rummet. Hvis du derimod har et forholdsvis lille hjemmekontor, kan det være en god idé at vælge en mindre stol, så du sparer noget af den dyrebare plads på dit hjemmekontor

Vælg om din kontorstol skal have hjul

En kontorstol med hjul giver en stor bevægelsesfrihed. Den har dog også nogle ulemper, der nogle gange kan gøre det til et bedre valg af anskaffe sig en kontorstol uden hjul.

Med en stol uden hjul undgår du at lave rullemærker i gulvet. Dette er særligt værd at tænke på, hvis du har trægulv på dit hjemmekontor. Problemet er meget mindre, hvis du har gulvtæppe eller klinkegulv på kontoret

En stol uden hjul fikserer også din sidestilling mere end en stol med hjul gør. Dette kan gøre det lettere for dig at forholde dig i en ergonomisk god stilling, fordi du ikke kommer til ubevidst at rulle dig hen i en position, er ikke er hensigtsmæssig. Der kan dog også findes et ergonomisk argument for, at det er bedre for kroppen at skifte stilling mange gange i løbet af en dag, hvilket er lettere på en stol med hjul.

Læs videre

Sådan gør du hjemmekontoret mere ergonomisk

Hvis du arbejder hjemmefra, så er det vigtigt, at du har en god og ergonomisk arbejdsplads. Du skal sidde godt og have det udstyr, du har brug for, for at kunne arbejde effektivt.

Skrivebord og stol

En af de vigtigste ting for et godt hjemmekontor, er et godt skrivebord og en god stol. Du skal sidde godt for at undgå at få ondt i ryggen, og skrivebordet skal være af en god størrelse. Du skal have plads til at have det udstyr, du har brug for, og plads til at arbejde effektivt.
En god stol er ikke nødvendigvis en dyr stol, men den skal have de rigtige justeringsmuligheder. Det er også en god idé at have en stol med hæve sænke stel, så du kan sidde behageligt i lang periode.

Belysning

En anden vigtig ting for et godt hjemmekontor, er en god belysning. Du skal have en god arbejdsbelysning for at undgå at få hovedpine eller at få ondt i øjnene. Det er en god idé at have en lampe, der kan justeres, så du kan få den rigtige belysning.

Computer

En af de vigtigste ting for et godt hjemmekontor, er en god computer. Du skal have en computer, der er hurtig og effektiv, og som kan klare de opgaver, du skal lave. Det er også en god idé at have en computer, der er ergonomisk, så du undgår at få ondt i nakken og i armene.

Udstyr

Der er mange andre ting, du kan have i dit hjemmekontor for at gøre det mere ergonomisk. Det kan f.eks. være en god idé at have en bærbar computerholder, så du undgår at få ondt i nakken. Du kan også have et bord med højdejustering, så du kan sidde eller stå, når det passer dig.
Det er også en god idé at have en god printer, så du ikke behøver at gå til og fra kontoret for at få dine dokumenter udskrevet.

Læs videre

3 gode råd til husets nye tilbygning

En tilbygning kan give dit hus et helt nyt look og samtidig øge din boligværdi. Det er dog ikke altid lige nemt at få en tilbygning til at passe ind i huset, og derfor er det en god idé at følge nogle simple råd, hvis du skal have lavet ny tilbygning Silkeborg.

Råd nr. 1: Vælg en arkitekt

En arkitekt kan være med til at sikre, at din tilbygning passer ind i huset og samtidig tilføjer noget nyt og spændende. Arkitekten kan også tage højde for, hvilke materialer der passer bedst til din tilbygning og huset, og dermed sikre et langt og holdbart resultat.

Råd nr. 2: Tænk over isoleringen

Isolering er ikke kun vigtigt for at sikre et behageligt indeklima, men det er også med til at sikre, at din tilbygning holder på varmen. Derfor er det en god idé at tænke over isoleringen, når du planlægger din tilbygning.

Råd nr. 3: Vælg de rigtige materialer

Når du vælger materialer til din tilbygning, så er det en god idé at vælge materialer, der er holdbare og nemme at vedligeholde. Det er også en god idé at vælge materialer, der passer til huset og tilbygningens stil. Husk også at tænke over vinduer og døre, da det også er nemmere at vedligeholde, hvis de er lavet af holdbare materialer.

Genbrug er også godt

Genbrug er rigtig godt, og det er også en god idé at genbruge så meget som muligt, når du skal bygge en tilbygning. Det er en god måde at spare penge på, og det er også godt for miljøet.  Genbrug af mursten og træ er eksempelvis godt for miljøet, da det er med til at spare på materialer, der ellers ville være blevet brugt til at skabe nye materialer. Genbrug af materialer betyder også, at du ikke skal bruge så meget tid på at gå i byggemarkedet og finde de rette materialer til dit byggeri.

Tag arkitekten med på råd

Når du skal bygge et nyt hus eller en tilbygning er det en god idé at tage en arkitekt med på råd. Arkitekten kan hjælpe dig med at finde de materialer, der passer bedst til dit hus og din tilbygning.  Derudover kan arkitekten også hjælpe dig med at finde de rigtige materialer til dine vinduer og døre. Det er vigtigt, at dine døre og vinduer er lavet af holdbare materialer, da det er vigtigt, at de holder i lang tid.

Læs videre

Gør din have endnu hyggeligere med en flagstang

Når man tænker på idyl i Danmark, er der flere forskellige billeder, der dukker op i tankerne. Blandt andet vores flotte strande og skønne skove. Men der er også noget særligt dansk over en grøn og frodig have, der er prydet med en flagstang, hvor Dannebrog er på toppen og svajer.

Dannebrog bliver nemlig hejst ved flere forskellige lejligheder. Det kan være ved fødselsdage, helligdage eller hvis der er nogle andre grunde til at fejre livet og alle dets herligheder. Derfor er det altid en god idé med en flagstang i haven.

Nu kan du få flagstange med montering

Hvis du overvejer at købe en flagstang, er du måske lidt bekymret for, hvordan du nu skal få sat flagstangen op. Det kan være, at du ikke selv er den mest handy i verden. Det kan være, at du synes døgnet allerede har for få timer. Eller det kan være, at du ikke selv har kræfterne til processen.

I så fald vil det helt sikkert glæde dig at høre, at du kan få et flagstang pakketilbud. Her hører monteringen med i prisen, så leverandøren klarer altså opsætningen for dig. Det betyder, at du blot kan slappe af og nyde din flagstang.

Du bestemmer selv, hvor din flagstang skal monteres

Selvom leverandøren står for selve monteringen af flagstangen, er det naturligvis stadig dig, der bestemmer hvor stangen skal placeres. Du kan selv vælge, om du vil være hjemme og følge monteringen. Eller du kan blot markere stedet, hvor du gerne vil have flagstangen monteret. I begge tilfælde vil leverandøren opsætte flagstangen stabilt og sikkert netop det sted, som du har valgt.

Find den flagstang, som du bedst kan lide

Måske tror du, at en flagstang blot er en flagstang, men i virkeligheden har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer. Blandt andet kan du selv vælge, om din flagstang skal være med støtte eller vippebeslag.

Du kan også selv vælge længden på din flagstang. Det er nemlig forskelligt fra hjem til hjem, hvor lang en flagstang man ønsker sig. Heldigvis kan du også finde leverandører, der giver dig mulighed for at selv at bestemme længden på stangen. En flagstang skal gerne holde i en årrække. Derfor er det også vigtigt, at du er tilfreds med slutresultatet.

Vælg en pakkeløsning, når du skal købe flagstang

Når du gerne vil have en flot flagstang i din have, er der god grund til at vælge en pakkeløsning. Når du køber et pakketilbud, bliver flagstangen desuden også leveret med alt fra Dannebrogsflag til lineholder. Det betyder derfor også, at du ikke selv skal ud og købe ekstraudstyr, førend du får glæde af din flagstang.

Ligesådan kan du, som nævnt, også få selve monteringen med, når du køber et pakketilbud. Det betyder altså, at du blot kan nøjes med at bestille flagstangen hjem og så ordner andre resten for dig. Det er både nemt og bekvemt.

Læs videre

Sådan skaber du et hjem, der afspejler din personlighed

Hvordan skaber du et hjem, der afspejler din personlighed? Det er et spørgsmål, som vi alle stiller os selv på et tidspunkt i vores liv. Det kan være svært, især når man ikke ved, hvor man skal starte. Men bare rolig, for vi er her for at hjælpe dig! I dette blogindlæg vil vi give dig tips og råd til, hvordan du kan skabe et hjem, der virkelig afspejler dig og din personlighed. Så uanset om du lige er begyndt, eller om du har boet det samme sted i årevis, så læs videre for at få inspiration!

Hvad siger dit hjem om dig og din personlighed?

Dit hjem er en afspejling af din personlighed. Kan du lide, at tingene er ryddelige og på deres plads, eller foretrækker du en mere afslappet og behagelig følelse? Kan du lide at underholde gæster, eller foretrækker du en stille aften derhjemme? Alle disse valg siger noget om, hvem du er som person. Dit hjem er også en afspejling af din stil. Foretrækker du moderne møbler og indretning, eller foretrækker du traditionelle møbler? Kan du lide stærke farver og mønstre, eller foretrækker du en mere afdæmpet palet? Igen, alle disse valg afslører noget om din personlige smag. I sidste ende er dit hjem en afspejling af, hvem du er. Det er et sted, hvor du kan udtrykke dig selv og træffe valg, der afspejler din unikke personlighed. Så tag et kig rundt i dit hjem og se, hvad det siger om dig.

Hvordan kan du skabe et hjem, der afspejler den person, du er indvendigt og udvendigt?

Som alle, der nogensinde er flyttet, ved, er det både en spændende og skræmmende opgave at indrette et nyt hjem. På den ene side er det en chance for at starte på en frisk og skabe et rum, der er helt dit eget. På den anden side kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. Hvis du leder efter en måde at skabe et hjem, der afspejler den person, du er både indeni og udenpå, er der her et par idéer til at komme i gang. Først skal du tage dig tid til at overveje, hvad du sætter mest pris på i livet. Prioriterer du familie, venner eller karriere? Hvilke aktiviteter gør dig mest lykkelig? Når du har en god fornemmelse af, hvad der betyder mest for dig, kan du begynde at overveje, hvordan du kan indgyde disse værdier i dit hjem. Hvis du investerer i aktier kan du f.eks. købe en skærm kurserne på chiliz aktierne. Måske kan du skabe en hyggelig læsekrog, hvor du kan hygge dig med dine yndlingsbøger, eller du kan designe et elegant og moderne køkken, der er perfekt til at modtage gæster. Uanset hvilken stil du har, skal du lade din personlighed skinne igennem i alle aspekter af din boligindretning.

Hvad er nogle tips til at skabe et rum, der føles som dig og ikke som en andens idé om, hvordan dit hjem skal være?

Forestillingen om et hjem bør være personlig, da det er et rum, som du vil tilbringe meget tid i, og som derfor bør afspejle din egen unikke stil. Det kan dog være svært at skabe et rum, der virkelig føles som dit eget, især hvis du bor i en lejet bolig eller har arvet møbler fra familiemedlemmer. En måde at få dit hjem til at føles mere som dig selv på er at tilføje personlige detaljer som f.eks. fotos, malerier eller andre minder. En anden er at fokusere på at skabe en bestemt stemning eller atmosfære, uanset om det er hyggeligt og afslappende eller levende og energigivende. Og endelig kan en omhyggelig udvælgelse af møbler og andre genstande i dit hjem også være med til at skabe et rum, der føles unikt som dit eget. Ved at tage dig tid til at overveje, hvad der får dig til at føle dig hjemme, kan du skabe et rum, der er både stilfuldt og indbydende.

Læs videre

Hvorfor ergnomiske kontorstole er et must

Ergonomiske kontorstol er blevet mere og mere populær i de senere år, og det kommer ikke som nogen overraskelse. De giver så mange sundheds- og arbejds fordele som omfatter forebyggelse skader såsom ryg-, nakke- og skuldersmerter, samt bedre velvære på arbejdspladsen.

Det er dokumenteret, at irritabilitet og depression kan reduceres, når ubehaget mindskes. Når du tilbringer meget tid foran et skrivebord, hvad enten det er på kontoret eller hjemmefra, er det vigtigt, at siddepladserne giver komfort, især da mange ryglæn bliver beskadiget af en dårlig stol.

I denne artikel vil se nærmere på de fordele du kan opnå med en ergonomisk kontorstol.

Hvad er en ergonomisk stol?

Det første spørgsmål du måske stiller er, hvad en ergonomisk stol, og hvad betyder det? Ergonomi er en videnskab også kendt som human engineering eller bioteknologi. Det indebærer at se på design af objekter, og hvordan de kan laves for at komplimentere let og sikker interaktion. En ergonomisk stol er designet til at støtte kroppen bedst muligt under hensyntagen til kropsholdning, komfort, sundhed og støtte.

Hvorfor burde man skifte til ergonomiske stole og møbler?

Den største fordel ved ergonomiske stol er at du som bruger løser eventuelle ryg- og nakkesmerter, hvis de justeres korrekt. Men der er også andre fordele, en sund ryg er nøglen til et godt helbred og kan mindske chancerne for irritabilitet og depression, fordøjelsesproblemer og koncentrationsbesvær.

Sådan er du sikker på at du har justeret din stol korrekt

Sidestilling.

For at justere stolen korrekt, skal brugeren sidde fladt på gulvet og justere højden, så deres knæ er i en 90 graders vinkel. Sædets dybde skal justeres, så kanten af ​​stolen tilspidser et par centimeter bag knæ ryggen, når den sidder helt.

Ryglæn.

Lændestøtten skal justeres, så den passer komfortabelt i lændeområdet.

Den skal hæves højt nok til at passe mod lænde og rygsøjlen.

Armlæn.

Den korrekte placering af armlæn er direkte nedenunder, hvor brugerens arme ender. Nogle standard kontorstole har armlæn, der er placeret for vidt fra hinanden, og det kan fremme dårlig holdning. Armlæn skal være lange nok til fuldt ud at rumme underarmen, og hvis de er for korte er de ikke ergonomiske.

Ergonomiske kontorstole fra Kontorstole.dk

Hos kontorstole.dk kan du finde et kæmpe udvalg af kontorstole som passer lige præcis til dit behov. Du kan handle online og få det fragtet lige til døren eller besøge deres showroom i Glostrup på sjælland. Her finder du stort udvalg til de bedste priser i Danmark,

Læs videre

Få lagt zinktag på dit hus og bliv en del af en gammel tradition

Ethvert hus har sin egen charme. Det kan enten være designet af huset, detaljerne på huset eller de omgivelser, som huset står i. Hertil kommer det, at ethvert hus også har behov for vedligeholdelse og pasning, for at holde charmen oppe.

Hvis du ejer hus, så er særligt taget en vigtig del af charmen. Derudover er taget også fundamentalt for at beskytte dit hus mod vind og vejr, så det står stærkt og flot i lang tid. Derfor bør du overveje et tag, som både ser flot ud og kan tilbyde god beskyttelse til dit hus. En sådan mulighed er et zinktag.

Et zinktag er et gammelt håndværk, som stadig kan fås den dag i dag. Det er en flot mulighed for at gøre noget anderledes ved dit tag. Derudover er det også en mere miljøvenlig løsning, da et zinktag udelukkende består af naturmaterialer.

En flot og praktisk løsning

Et zinktag består udelukkende af grundstoffet zink. Materialet til dette tag er 100% naturligt, og bliver frigivet i vores miljø hver dag, både i jorden, luften, biosfæren og i vandet. Dermed er et zinktag også en miljøvenlig og bæredygtig løsning.

Materialet er også nemt at håndtere og arbejde med og dermed er det perfekt at anvende til et tag, da du kan forvente en stabil men hurtig løsning til taglægning.

Zink er et modstandsdygtigt materiale når det kommer til vind og vejr. Dermed har et zinktag en lang levetid, som kan holde i over 100 år, før det skal skiftes. Dette gælder kun, hvis du også sørger for at vedligeholde dit zinktag korrekt.

Dermed er et zinktag en god mulighed til dig, som skal have ny tagbeklædning. Du får en flot løsning til dit tag, som ser flot ud på alle huse. Derudover får du en praktisk løsning, så dit tag holder i mange år. Sidst men ikke mindst får du også en miljøvenlig løsning, så dit valg også er det rette for miljøet.

God service tager dig igennem hele processen

Når du vælger zinktag hos Genner Blik, så får du god service igennem hele processen, fra første samtale til dit nye tag er oppe. Processen starter med et møde hvor du finder ud af, hvordan zink taget skal laves.

Derefter får du et tilbud, som gælder specifikt for dit hjem. Herefter aftales detaljerne om, hvornår taget skal lægges og du kan stille spørgsmål og få vejledning under hele forløbet.

Læs videre

Tips til teenageværelset

Når man udvikler sig fra at være barn til voksen, sker der meget, og man kan ønske at udfolde sig på mange forskellige måder. Ens stil ændrer sig hele tiden, hvilket kan gøre det svært at få værelset til at følge med hver gang man ønsker forandring – kunne man tro.

Man behøver nemlig ikke at foretage mange ændringer og disse kan let gøres ved simple DIY-løsninger og nogle få justeringer. Nedenfor ses en række forslag til, hvordan man bedst muligt kan indrette sit værelse, så det passer til én selv.

Sej belysning med Led strips

Belysning har ikke kun en praktisk funktion, så man kan se, når man tager tøj på og læser lektier. Belysning er ligeledes med til at skabe stemning og atmosfære og en fed måde at skabe sit eget personlige præg på sit værelse er ved at bruge Led strips. Disse Led strips kan eksempelvis sættes inde i skabe eller langs panelerne som dermed kan skabe en hyggelig atmosfære, når resten af lyset er slukket.

Husk hyggen

Det er et ord, der efterhånden er at finde alle vegne. “Hygge.” Forestillingen om hygge kan udmøntes på mange forskellige måder, men fælles er, at det skaber en behagelig og rar stemning som både kan opleves alene og sammen med sine nærmeste.

En god måde at skabe hygge på teenageværelset kan eksempelvis være ved at investere i en god sækkepude eller andre former for siddepladser, hvor man enten alene eller i selskab kan sidde blødt og behageligt, når verdenssituationen skal vendes eller der skal spilles videospil. Derudover skabes der også hygge ved stearinlys, planter, diverse puder og god musik, som nærmest kan synes essentielt på et teenageværelse.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det behøver ikke at koste mange penge eller være besværligt at sætte sit eget præg på sit soveværelse selvom ens smag og præferencer er i konstant udvikling.

 

Læs videre

Forskellige reservedele til din centralstøvsuger

Hvis du er glad for at gøre rent, og gerne vil finde de smarteste løsninger indenfor rengøring, har du helt sikkert en centralstøvsuger. Denne er super smart, og har en masse fordele, som en normal støvsuger ikke har.

Der er dog flere ting ved denne, som kan være lidt svære at forstå – især når det kommer til reservedele. Denne form for støvsuger har nemlig en masse forskellige reservedele, som kan tilkøbes, og det kan være lidt svært at finde rundt i, hvad man egentligt skal bruge. Reservedele til din centralstøvsuger kan du finde her.

Forskellige mundstykker til støvsugeren

Når du har en centralstøvsuger, har du muligheder for at købe en masse forskellige reservedele til den. Disse kan gøre den nemmere at benytte, og har også en række andre fordele. For eksempel kan du købe forskellige mundstykker, som kan monteres på de slanger, som støvsugeren har.

Du kan få mundstykke på hjul, som egner sig godt, hvis du har trægulv, klinker, fliser eller linoleumsgulv. Du kan også få et mundstykke specielt lavet til at rengøre loft og vægge, så du altid kan sørge for, at du har rene vægge og loft.

Slangeovertræk og ophæng til teleskoprør

Hvis du går meget op i din indretning, synes du måske disse slanger til din centralstøvsuger er lidt kedelige at se på. Dette findes der også en reservedel, som kan fikse – nemlig slangeovertræk. Disse kan fås i forskellige farver.

De sættes omkring slangen med en lynlås, så de nemt kan tages af og puttes i vaskemaskinen, når de skal rengøres. Derudover kan du også få ophæng til teleskoprør, som monteres på væggen. Heri kan slange sættes, så den hænger fint på væggen. Der findes altså mange forskellige reservedele til din centralstøvsuger, som alle gør den endnu mere smart, end den i forvejen er.

Læs videre