Blog

Gør noget ved indretningen af dagligstuen

Dagligstuen er ét af de centrale steder i huset, hvor der bliver brugt mange hyggelige timer i selskab med både familie og venner. Meget ofte er stuen samlingsstedet for familien, hvor man mødes, snakker og hygger efter en lang dag ude i verdenen, men alligevel er der rigtig mange stuer rundt i landet, der er decideret kedelige at være i.

Indretningen har rigtig meget at sige, når det kommer til hyggen og hjemme-følelsen i en dagligstue, og selvom stil og præferencer er forskellige fra person til person, så er stuen ét af de steder, hvor man bør gøre noget ved indretningen indimellem.

Skift møblerne ud og få et helt nyt leverum

Møbler er noget af det, der virkelig er med til at skabe et rum, og møblerne siger meget om os og den måde, vi bruger hjemmets rum på. Dette gælder i særdeleshed for stuen, hvor antallet og typerne af møbler indbyder til vidt forskellige, hyggelige aktiviteter. Derfor kan det være et godt sted at starte, hvis man er kørt død i stuens nuværende indretning. Både små og store udskiftninger kan gøre en stor forskel for rummet – og hvis pengepungen er helt tom, så kan en omrokering af møblerne ofte være nok til at skabe et nyt, anderledes leverum.

Hvis du har mod på at skifte nogle af hjemmets møbler ud, så er sofaen ofte et sted, man kan starte. Der er masser af forskellige modeller på markedet, og uanset, om du er til en stor flyder sofa eller en mere skarpt-designet model med klare linjer, så er sofaen et essentielt møbel, som er med til at forandre hele rummet. Igen er der ingen klar recept for, hvordan man skal vælge sine møbler, og hvad de skal kunne – det afhænger af den stemning, man sigter efter i sin indretning.

Nye farver og flere planter skaber liv

Hvis man enten ikke har råd eller lyst til at skifte møblerne i stuen ud, så kan man også komme rigtig langt med indretningen, hvis man bruger mere simple tricks. Den mest effektive måde, at forny indretningen i stuen på, er gennem nye farver på væggen eller nye plakater, der kan pryde væggen. Man får et helt andet og meget mere personligt præg i stuen, hvis man vælger nogle smukke farver, man godt kan lide, og det er ofte en forandring, man bliver rigtig glad for med det samme.

Udover nye farver på væggene, så er det altid et godt trick at få flere planter ind i stuen. Planter er med til at skabe et frodigt og inspirerende rum, hvor der er rart at være, og de skaber ofte mere hygge i rummet end bare, kolde hjørner uden liv.

Læs videre
ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice er en vigtig prioritering, hvad enten der er tale om privat ejendom eller erhvervsejendom. Enhver ejendom kræver en solid og kvalitetsfuld vedligeholdelse, hvilken du kan få ved hjælp af en ejendomsservice. Kast et blik over nedenstående tekst, for mere information vedrørende privat- og erhvervsejendomsservice.

Privat

Ejendomsservice på din private grund, er vigtigt. Det er ikke alle behov der er de samme på hver grund og bolig, så derfor varierer ejendomsservice ret ofte. Hvis du påtænker at få udført en ejendomsservice på din private grund, så kan du få skræddersyet den helt rette løsning. Det handler om, at din bolig og grund skal få den ejendomsservice, som den påkræver. Hvis din grund bliver vedligeholdt, så er du nemlig også en glad ejer.

Vi ser, at mange folk rent faktisk ikke ved hvad de kan få, ved en ejendomsservice. Hvis du også skulle være i tvivl, så får du et lille udpluk:

 • Affaldssortering
 • Trappevask
 • Hækkeklipning og græsslåning
 • Varmemesterservice
 • Rensning af tagrender
 • Løvsugning
 • Reparation af lyskilder
 • Snerydning/saltning når vinteren banker på døren

Du kan også få vinduespudsning og generel rengøring på din ejendom. Derudover har du faktisk også muligheden for at få vasket dit solcelleanlæg. Der er mange muligheder, og det er kun dig der sætter begrænsningerne. Hvis du ønsker at få skræddersyet en løsning, så kan du nemt få det.

Erhverv

Hvis du står og har brug for at få udført en ejendomsservice på en erhvervsbygning, så fortvivl ej. Der er naturligvis også en løsning på det. Når vi taler om ejendomsservice til erhverv, så har blandt andet disse muligheder:

 • Vask af solcelleanlæg
 • Vinduespudsning
 • Rensning af tagrender
 • Renovering
 • Vedligeholdelse af de grønne arealer (hækkeklip, græsslåning, blomster)
 • Snerydning når vinteren rammer dit kontor

Hvis du kunne være interesseret i at få udført en ejendomsservice på enten din private ejendom eller erhvervsejendom, så kan du se mere her.

Læs videre

Sådan får du indrettet dit soveværelse personligt

At indrette et soveværelse er ikke altid nemt. Det er noget mange mennesker går meget op i idet det for besøgende siger en hel del om dig som person. Derfor er det i den forbindelse også vigtigt at dit soveværelse reflektere din personlighed på en rigtigt måde, og at det samtidigt er et sted hvor du selv kan slappe af.

Soveværelset skal nemlig først og fremmest være et sted du nyder at opholde dig. Vil du læse mere om hvordan du får lavet et personligt værelse som passer lige netop til dig, kan du læse med her, hvor du kan lære mere om lige netop dette, så du også kan få dit drømmeværelse.

Find den helt rigtige seng og madras

Det første du skal gøre når du skal indrette dit soveværelse, er at tænke over din seng. Din seng er nemlig mange gange et af de største møbler i rummet, og derfor vil øjet også naturligt falde på sengen først. Når du skal vælge den rigtige seng, kan du overveje om du vil have en gavl med eller uden stof, eller om det skal være en mere klassisk firkantet seng.

Herudover er det vigtigt at du ikke kun har udseendet i baghovedet, men at du også tænker over komforten. En seng er nemlig et sted du i løbet af en dag bruger utroligt mange timer, får du sovet på en forkert madras vil dette kunne gå ud over din ryg og lænd.

Når det kommer til valg af madrasser er især springmadrasser populære. Dette skyldes at der er fjedre inde i madrassen, hvilket vil sige at du får høj komfort og at madrassen har en lang levetid. Herudover kan du også finde madrassen som matcher lige netop dine præferencer og behov, idet springmadrasser fås i mange forskellige hårdheder. Du kan finde et stort udvalg af springmadrasser her.

Inkluder mere personlige elementer

Ikke nok med at du skal vælge den rigtige seng, skal du også tænke over alt det andet på dit værelse. Her er det vigtigt at du prøver at få inkluderet nogle personlige elementer således at man rigtigt kan mærke at det er dig som bor dig. Dette kan du gøre på mange måder blandt andet ved at sætte billeder op.

Når du dekorerer dit værelse er det også vigtigt at du husker ikke at have alt for mange ting i det. Dette skyldes at du primært skal bruge værelset til at sove i, derfor er det vigtigt at det er et sted hvor din krop kan slappe af og finde ro. Er der for mange ting, kan dette hurtigt blive kaotisk og du kan ubevidst blive stresset af det.

I den forbindelse kan du også tænke over hvilke farver der er på dit værelse. Din krop slapper nemlig bedst af i en dæmpet belysning, med mørkere farver såsom brun eller mørk blå. Derfor kan du med fordel overveje at male din væg, så du får lavet din egen lille hyggelige hule.

Læs videre

Sådan fjerner du tapet i hjemmet

Har du noget tapet i dit hjem, som du gerne vil have fjernet? Så har fundet frem til den helt rette artikel. Her giver vi dig nemlig en hurtig lille gennemgang af, hvilke muligheder du har for at fjerne det grimme tapet derhjemme og erstatte det med noget nyt og flot – eller måske skal der lidt maling på væggene?

Læs med her hvis det har interesse for dig.

Klar det selv

Man kan sagtens fjerne sit eget tapet, selvom det nu kan være et lidt større arbejde. Med en god omgang tapetopløser kan man hurtigt løsne tapetet fra væggen og dermed fjerne det helt.

Ens tapet har nemlig ofte været oppe i lang tid og kan være svært at fjerne igen. Det er derfor man skal benytte sig af tapetopløser, så man ikke ender med at beskadige muren – eller være endnu blot maler ovenpå!

På nettet kan du læse meget mere om, hvordan du egentlig skal gøre, og hvordan du skal påføre dit tapetopløser, for at dit tapet kan falde af igen.

Hyr folk til jobbet

At skulle fjerne sit eget tapet kan godt være en lidt større affære, end man lige umiddelbart går og tænker. Hvis det er et større rum, som man skal fjerne tapetet i, så kan det især godt tage lang tid og kræve meget energi af én.

Hvis du har pengene til det, kan det derfor godt betale sig i stedet for at hyre nogen til at klare opgaven for en. Du kan hyre de samme mennesker til at sætte det nye tapet op eller klaske noget maling op på væggene. På den måde slipper du for hele bøvlet og kan blot vente, indtil arbejdet er færdigt, og du står med flot nyt rum.

 

Læs videre

Sådan får du et hyggeligere hjem

Et hjem skal være et sted du kan komme hjem til og slappe af, efter en lang stressende dag på arbejdet. Det skal være et frirum for dig hvor du kan få pusten ned og hvor du kan føle dig tryg. Derfor er det vigtigt at du får skabt nogle rammer hvori du er komfortabel. Derfor er det vigtigt at tænker over at dit hjem ikke kun skal være praktisk, men at det også skal være hyggeligt.

Et hyggeligt hjem er ikke nødvendigvis nemt at lave. Derfor er der herunder samlet inspiration til hvordan du kan gøre dit hjem mere hyggeligt, således at du også kan slappe af når du kommer hjem efter en lang dag.

Tænk først og fremmest over indretningen

Det første du kan gøre hvis du vil have et mere hyggeligt hjem, er at du kan tænke over den generelle indretning af huset. Her er det især farverne du skal være opmærksomme på. For meget hvidt kan nemlig nemt få dit hjem til at virke mindre hyggeligt, idet det vil virke mere poleret.

I stedet kan du med fordel gå efter mere brunlige eller beige toner, for at skabe en mere huleagtig stemning, som også vil øge hyggen. En god måde at få nogle mere jordnære farver ind er blandt andet ved at gøre brug af gulvtæpper. Fordelen ved gulvtæpper er også at de kommer i mange forskellige former, hvilket også kan gøre indretningen mere spændende.

Ikke nok med at du bør tænke over farverne, er en anden faktor som også spiller ind den belysning du har i dit hjem. For skarpt lys er nemlig langtfra godt, idet det for mange kan give dem associationer med et hospital eller en tandlægeklinik. I stedet bør du for så vidt som muligt gå efter en mere afdæmpet belysning. Alternativt kan du vælge nogle pærer hvor det er muligt at justere lysstyrken.

Overvej om en udestue kunne være noget for dig

En anden måde at øge hyggen på kan være ved at tænke lidt ud af boksen. En udestue kan nemlig være en utrolig hyggelig tilføjelse til dit hjem. Ikke nok med at du nu har et ekstra rum i dit hjem, vil du mange gange kunne finde ro og fred i din udestue.

Fordelen ved at vælge en udestue er at du også mange gange selv kan lave, som tilbygning til dit nuværende hus. Husk dog vigtigheden i at vælge de rigtige materialer, således at udestuen kommer til at holde så lang tid som muligt med minimalt vedligehold. Når det kommer til taget, er det specielt en god ide at overveje at vælge Trapezplader, idet trapezplader har en særlig lang levetid, og er meget modstandsdygtige overfor blandt andet vind og vejr.

Du kan også udsmykke din udestue med planter og billeder, hvilket igen vil øge hyggen. Mange vælger også at plante decideret klatreplanter i udestuen. Du kan med fordel også sætte nogle hyggelige stole derud, og bruge din udestue hvis du har gæster på besøg.

Læs videre
ejendomsservice

Hvilken ejendomsservice er den bedste ifølge anmeldelserne?

Hvis du gerne vil have fat i en god ejendomsservice, så går du sikkert højt op i at finde et firma, der tilbyder ejendomsservice, som er rost i anmeldelserne. Læs med her og se hvordan du netop kan finde frem til sådan et firma – samt hvad du ellers bør overveje, når du benytter anmeldelser til at indsnævre feltet.

Find anmeldelsessider og læs

Der findes ret så mange anmeldelsessider på nettet, hvor kunder kan skrive om deres erfaringer med en bestemt service eller et produkt, som de har benyttet sig af. Ofte er tidligere kunder meget gode til at dele deres mening, hvis de føler, at de har haft en god eller dårlig oplevelse omkring et bestemt produkt – og det er en meget nyttig viden for dig at benytte, når du selv skal finde frem til en god ejendomsservice.

På sådanne sider kan du for eksempel lære, at Glad Ejendomsservice er et firma, som du trygt kan benytte dig af, fordi det har fået en del gode anmeldelser. Men samtidig kan du også lære mere om præcis hvilke firmaer som du ikke skal spilde tid på, fordi de omvendt har fået nogle meget dårlige anmeldelser.

Lyt til anmeldelser du kan stole på

Det er en god ide samtidig at være lidt kildekritisk, når du benytter dig af forskellige anmeldelser og -sider. Det er jo ikke altid til at vide, præcis hvem det er der har skrevet en anmeldelse.

Det har tidligere fundet sted, at et firma (som gerne vil have gode anmeldelser) køber sig gode anmeldelser eller får robotter til at skrive disse anmeldelser. Vær sikker på at du tjekker hvor mange det egentlig er der har skrevet anmeldelser for et bestemt firma. Mere data er altid bedre og øger chancen for, at der er nogle menneskelige erfaringer i blandt alle anmeldelserne.

 

Læs videre

Tjen penge på at isolere dit loft

Det er en meget god ide at sørge for at ens hjem er godt isoleret. Det kan nemlig have meget stor indflydelse på indeklimaet, at man sørger for en god isolering i ens vægge samt i ens loft.

Læs med her og se hvordan du tjener penge på at sørge for en god efterisolering af loft – samt hvem det er man bør hyre til at klare denne opgave.

Spar på varmeregningen

En af de vigtigste grunde til, at man bør sørge for en rigtig god isolering i en hjem, er, at man på den måde kan spare en del på varmeregningen. Der kan sive en hel del varme ud gennem vægge og ens loft, hvis man ikke sørger for at have rigtig god isolering. Og det kan hurtigt blive rigtig dyrt for ens varmeregning.

I stedet for at du vinter efter vinter fyrer godt op i brændeovnen eller skruer højt op for dine radiatorer, bør du i stedet bruge dine penge på at isolere dit loft. Det er en noget større engangsbetaling, men det kan være en meget god investering i fremtid, fordi du ender med at spare penge i det lange løb med en billigere varmeregning.

Øg boligværdien

Hvis du på et tidspunkt gerne vil sælge din bolig igen, så er det også til din fordel at du har brugt lidt penge på at isolere dit loft. Det øger nemlig boligværdien og det kan faktisk være at du ender med at tjene penge på at få det gjort.

Mange mennesker, som leder efter et nyt hus, kigger netop på, hvor godt isoleret huset er. Og når du sørger for at der er en god isolering af dit loft, så gør du dit hus en del mere attraktivt for potentielle købere i fremtiden.

En god isolering i loftet kan dermed sørge for, at du meget nemmere kommer af med dit hus, når du gerne vil have det solgt. Men det kan samtidig give det resultat, at det øger boligværdien og du dermed tjener penge på det.

Læs videre

Det er altid godt at have nogle jokes i ærmet

Er du ikke den store komiker? Selvfølgelig er det at være sjov ikke altid noget man kan lære, men noget som ligger til en som person, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan prøve.

Hvis man er god til mennesker, og heller ikke har noget imod, at alle jokes ikke lander perfekt hver eneste gang, så skal man da bare prøve sig frem, og det kan man eventuelt gøre ved at lære en masse forskellige jokes. Se mere om det lige her.

Til akavede tavsheder

Det, som er så fedt ved at kunne en masse jokes, eller bare være sjov generelt, er selvfølgelig, at det er en rigtig god social egenskab at have. Hvis man er en sjov person, vil man ofte blive forsamlingens midtpunkt, fordi man ikke er bange for at sige noget forkert eller gøre sig selv til grin.

Sjove personer vil altså ofte kunne gøre selv den mest akavede situation lidt bedre – eksempelvis med at komme med en joke om, at der godt nok lige blev lidt stille. 

Hvis det ikke ligger naturligt til en at komme med sjove kommentarer, vil disse akavede situationer også virke endnu mere akavede, fordi man ikke ved, hvordan man skal komme ud af det. Og det kan man jo undgå, hvis man har nogle gode jokes, man kan fyre af.

Særlige situationer

Noget, som også er super smart, hvis man kan en masse jokes, er, at de passer til de fleste lejligheder. Så jo flere jokes man kender, jo flere muligheder har man også for at komme med nogle sjove kommentarer på alle mulige forskellige tidspunkter.

Så hvis man eksempelvis snakker om et bestemt emne, kan man lige hive en god joke ud af ærmet, som så passer til det pågældende emne – det er altså smart!

Læs videre

Isoleringen af hjemmet kan sænke energiforbruget

Det giver måske lidt sig selv, men der er alligevel mange der ikke tænker over hvor vigtigt isolering er. Det kan også være, fordi isolering kan komme i mange former og farver, og hvad skal man huske at isolere? Det kan sidde i tag, vægge og gulv, og det er vigtigt at der er god tæt isolering alle tre steder. Har du sikret at din bolig er ordentligt isoleret? 

Den lange tjekliste som ny boligejer 

Når man skal ud og købe hus for første gang, kan der være mange forhold og situationer, man skal forholde sig til angående et hus. Særligt hvis huset er af ældre dato. Det kan være uoverskueligt at huske alle ting, der skal tjekkes, men isolering er et rigtig godt sted at starte. Når man køber et hus, er det som regel energimærket, og det er derfor også en god indikator til om man som ejer skal efterse isoleringen i vægge og tag.

Det økonomiske

Huse med et godt energimærke er godt isoleret og det betyder at varmen ikke fiser ud, når du tænder for den. Det betyder som regel også, at man betaler lidt mere for den gode isolering. Sælgerne ved godt, hvor god en investering der er tale om, og derfor er boligisolering også en yderst fornuftig investering.

Isolering sikrer også imod skader

Isolering findes som sagt i flere former, og en afgørende faktor i huset er vinduerne. Utætte vinduer kan resultere i en høj varmeregning, og det er der ingen der ønsker. Derfor kan det være godt at udskifte vinduerne i boligen. Dog kan det være en dyr fornøjelse og derfor kan en anden løsning være at tætne vinduerne efter med nye gummilister – find tætningslister her. Hvis du isolerer med gummilister, kan du sænke dit energiforbrug markant. 

 

Læs videre

Sådan undgår du rifter i gulvet fra møblerne

Møbelunderlag falder generelt i to kategorier: dem, der ønsker at beskytte deres sofaer og kærlestøv mod kæledyr, børn, snavs eller spild, og dem, der ønsker at give deres gamle møbler nyt liv. Beslutning om, hvilket formål dit stoleunderlag eller bordunderlag skal tjene, kan hjælpe dig, når du ser på både materiale og pris.

Materialer

Underlag kan være lavet af bomuld, uld, polyester, spandex og linned – næsten ethvert stof eller blanding. Hvis du har bestemt dig for, at dine møbler får stor trafik, skal du kigge efter holdbare slipovertræk lavet af tung bomuld. Det er også bedst at gå med en mørk farvet underlag eller en med et mønster, der kan skjule pletter, hvis du køber et underlag til at beskytte dine møbler. Hvis du foretrækker et underlag, der passer som en anden hud og ser stilig ud, kan du prøve et tyndt underlag lavet af en elastisk bomulds-spandex blanding. Denne stil med underlag tilbyder de fleste muligheder med hensyn til udseende og tekstur, da den kommer i stoffer som faux ruskind og corduroy.

Få det til at passe

Underlag passer bedst til møbler med rund arm med rektangulære sædehynder, selvom du nu kan finde glidebetræk til møbler, der er svær at passe til, som f.eks. T-hyndesofaer og wingbackstole. Det kan også være en god ide at overveje, om du vil have et et-stykke underlag eller en med flere stykker. Underlag i ét stykke tilbyder et bredere udvalg af sovestørrelser og kan let fjernes til vask. Et underlagssæt med individuelle stykker til hver pude passer bedre og giver et mere sømløst look. Inden du køber et underlag, skal du måle din stol, dit bord eller sofa, så du kan finde et slipunderlag i den rigtige størrelse. For at finde den rigtige måling af dine møbler skal du måle fra ydersiden af den ene arm til den ydre kant af den anden arm.

Læs videre