Blog

Fantastisk ejendomsservice i København

Er du flyttet i en ny bolig eller lejlighed i København, men mangler bygningen eller haven et pift? Mange oplever, at der er ukrudt mellem fliserne foran sin bopæl, andre oplever også, at taget bliver befængt med alger som tiden går. De fleste har hverken tiden, redskaberne eller evnerne til at rense et tag eller gøre fliserne pæne.

Heldigvis kan du i dag finde en masse virksomheder, der kan gøre det for dig – og for billige penge. Det er bare at give dem et kald, og så kommer de og kigger på sagerne for dig. Så kan du fokusere på din hverdag, og de ting, der betyder noget for dig.

Fikser alle mulige skavanker

Går du på nettet og søger efter ejendomsservice i København, dukker der sikkert et hav af muligheder op. En god idé er at sammenligne de forskellige virksomheder, men også at prøve at finde ud af, hvilken service det er, du har brug for.

Der er en lang række forskellige virksomheder, der tilbyder ejendomsservice over hele landet. Sådan en virksomhed kan hjælpe dig med blandt andet rotter på loftet, trappevask og algerens. Læs mere her for yderligere information om ejendomsservice.

Det er vigtigt at passe på sin ejendom

Som hus- eller lejlighedsejer er det vigtigt at sørge for, at bygningen er i god stand. Jo flere skavanker bygningen lider, jo mindre bliver den værd. Sørger du for at holde den i pæn stand, kan du måske endda tjene penge på den, hvis du en dag vælger at sælge ejendommen.

Hvis du ved, at bygningen fejler noget, er det også bedst at få det ordnet med det samme. Mange skader bliver værre og værre med tiden – f.eks. tagskader, da der kan ende med at løbe vand ned gennem taget. Dette skaber perfekt grobund for skimmelsvamp og andre bakterier.

Læs videre

Er du hjemsendt på grund af Corona, og ved du ikke, hvad du skal bruge tiden på? Lær at blive din egen handyman!

Danmark er endnu en gang lukket ned. Selvom alle drømte om et år 2021 uden Corona og restriktioner, så ser det desværre ikke ud til at blive en realitet. Er du en af dem, der er hjemsendt på grund af Corona, uden at kunne udføre dit arbejde hjemmefra? Så kan tiden godt føles lang.

Derfor er det en god ide at bruge tiden nyttigt. Det kan du eksempelvis gøre ved at lære dig selv om masse håndværksfagligt.

Har du udskudt renoveringen af dit hus på grund af økonomien?

Det er dyrt at renovere sit hus. Selvom mange drømmer om at lave om hist og her i deres bolig, er projekterne tit nogle, der bliver udskudt eller sparet op til. Men hvis nu du brugte din ekstra fritid på, blive din egen Handyman i København, så behøver du ikke længere udskyde eller spare op til dine husprojekter.

Hvis du selv bliver en Handyman i København, så kan du selv lave den pejs, du altid har drømt om eller vælte den væg, du synes står i vejen. Som Handyman kan du klare mange opgaver selv uden hjælp. Hvis du vil læse mere om at blive handyman så klik her – http://handyman-koebenhavn.dk/.

Når du har bygget din længe ønskede pejs

Så vil du hurtigt opdage, at sådan en laver en del aske. Asken kommer nemt til at flyve udenfor pejsen, og den kan være meget svær at støvsuge op med en almindelig støvsuger. Derfor er det en rigtig god ide med en rigtig askestøvsuger, når man har en pejs eller en brændeovn. Med en askesuger slipper du nemt og hurtigt for generne ved den brændte aske.

Læs videre

Derfor bør du dekorere dit hjem

Føler du, at du mangler noget i dit hjem? Et hjem kan hurtigt blive kedeligt og upersonligt, hvis der ikke er dekorationer eller pynt. Det er ofte vægdekoration og andet nips, der gør dit hjem personligt. Hjemmet afspejler nemlig de personer, som bor i boligen. Rigtig mange tror, at det er nødvendigt at give huset den helt store make-over for at gøre det personligt. Det kan nemt blive en dyr omgang at købe nye møbler for at spice dit hjem op. Det du i stedet kan gøre, er at dekorere din bolig, så den får et personligt og spændende udtryk.

 

Spice dit hjem op med vægdekoration

Det behøver ikke at være dyrt at give dit hjem en personlig make-over. Du kan for eksempel pynte dit hjem med vægdekoration, som sætter dit personlige præg på hjemmet. Hvis du er interesseret i en masse flot vægdekoration, så klik her.

 

Udfold dig kreativt i dit hjem

Det er dejligt at være kreativ, og du kan med fordel bruge din kreativitet i hjemmet. Du kan finde nogle wallstickers, citater eller plakater, som du kan klistre på din væg. Du kan lege med forskellige sammensætninger af mønstre og farver – det er kun fantasien, der sætter grænser. Ovenikøbet giver det mere personlighed til de tomme hvide vægge. Smukke omgivelser i hjemmet hjælper nemlig på humøret, så du vil nyde at gå rundt i dit hjem og se den smukke kunst.

 

Få inspiration på nettet

Der findes en masse tips og inspiration på nettet, hvor du kan se billeder af, hvordan andre har dekoreret deres hjem. Noget der trender er billedvæggen. Billedvæggen er en sammensætning af en masse forskellige fine plakater, som giver de hvide vægge et smukt og unikt udtryk. Alle billedvægge er forskellige, fordi det er op til den enkelte person at bestemme hver og en plakat på billedvæggen.

 

 

Læs videre

Flytter du allerede?

Mange forældre kan godt genkende følelsen af at skulle give slip på sine børn. Når de flytter hjemmefra, er dette mange gange svært for forældrene. Selvom de er glade på barnets vegne, tænker de også at man vil savne dem, og håber bare at de stadig kommer på besøg. Dette er en meget normal reaktion, men der er ingenting at frygte. Så hvorfor ikke hjælpe ens barn godt på vej ud i den virkelige verden.

Hjælp! Jeg flytter

At flytte kan for mange unge mennesker godt være en tidlig drøm der går i opfyldelse. Der bliver som regel ikke tænk for meget over hvordan man skal gøre, og med alt det praktiske der også skal ordnes. Derfor er det godt man har nogle forældre der kan hjælpe en. De har nemlig selv stået i samme situation, og ved derfor hvordan man skal takle ting og hvilke ting der skal ordnes og købes. At flytte hjemmefra er nemlig ikke noget man bare gør, men gerne noget der skal planlægges og købes ind til. Ud Over de normale ting der skal være i en bolig, er det også meget rart at have noget tilbehør som kan gøre det lidt mere lækkert at bo der. Find spændende boligtilbehør her, og sørg for at du får den bedste start muligt.

Ting at tænke over inden man flytter

Når der skal gøres overvejelser om at flytte, er der nogle ting der skal tænkes over. Hvis du ikke helt er klar til at stå helt selv i hverdagen og have din egen bolig, ville det måske være smart at flytte ind i et kollegium hvor i er mange til at hjælpe hinanden. Det kan også være man har en god veninde man gerne vil flytte sammen med. Her skal der også tænkes om man evt. ville blive uvenner af at være så meget sammen, eller om det måske ville være bedre bare at bo tæt på hinanden. Når man bor sammen, er det en rigtig god idé at have sit eget værelse. Dette gør at man kan lukke en dør og så være selv. Det kan oftest rede en hvis man føler sig lidt presset og bare gerne vil være selv. Hvis man derimod er klar til at stå på egne ben, og bare gerne vil bo selv så er det det man skal gøre. Der er nemlig ikke noget facit til, hvordan man gør det bedst, det skal bare gøres efter hvordan man selv har lyst til.

Læs videre

Sådan indretter du et småt soveværelse

Et mindre soveværelse kan være svært at indrette smart. Særligt når praktik og dekoration skal gå op i en højere enhed. Her får du nyttige tips til, hvordan du kan udnytte pladsen optimalt i et småt soveværelse. Rådene er også brugbare for dig, der bor i en etværelses lejlighed eller på kollegieværelse.

Vælg en pladsbesparende seng

Du kan med fordel vælge møbler med flere funktioner, når formålet er at spare plads. Sengen er ingen undtagelse. Find den bedste seng for dig, så den både er komfortabel og pladsbesparende. Vælg for eksempel en seng med skuffesektion, så du får udnyttet pladsen under sengen optimalt.

Du kan også investere i en loftseng, hvor det er muligt at opholde sig under. I rummet under sengen kan du for eksempel opbevare dit tøj eller indrette et mindre kontor.

En anden mulighed er at investere i en elevationsseng, som du kan hejse ved ryggen, så du kan sidde oprejst. På den måde får du skabt en siddeplads, hvor du for eksempel kan læse og arbejde, uden at du optager ekstra gulvplads. Alternativt kan du skifte sengen ud med en sovesofa, som tjener to formål på samme tid.

Indret minimalistisk

”Less is more” er et kerneprincip ved minimalistisk indretning. Ved at indrette ud fra det princip kan du få skabt mere plads i indretningen af soveværelset. Sorter alt unødigt interiør væk, som ikke har praktisk, dekorativ eller affektiv værdi i soveværelset. Det vil samtidig være med til at give en ro i rummet, som er ideel ved sengetid.

Du kan indrette minimalistisk ved at vælge møbler med flere funktioner som beskrevet med sengetyperne ovenfor. Kombiner gerne æstetik og funktion, så du sparer mest mulig plads. Det kan for eksempel være ved at dekorere væggen med en flot væghylde til opbevaring frem for en plakat.

Et andet tip til en minimalistisk indretning er at skabe mere rum for gulvplads. Det vil få rummet til at virke større og give plads til mere bevægelsesfrihed. Overvej, hvor meget møbelplads du har brug for, og invester ikke i møbler, der er større end det. Måske kan dobbeltsengen erstattes af en halvandenmandsseng, eller du kan sortere ud i dit tøj og finde et mindre klædeskab.

Prøv også at vælge farver inden for samme farveskala, så rummet virker mere ryddeligt og dermed større. Det vigtigste er, at du tænker praktisk og samtidig er tro mod din egen stil.

Læs videre

Indret haven til børnenes (og din) fordel

De fleste er sikkert enige i, at hvis børnene er glade, så er forældrene også glade. Der er mange ting, der gør børn glade, og en af dem er leg. Børn elsker at lege, og kan du samtidig motivere dine børn til at komme ud i den friske luft, er det jo et plus. Her er fire gode råd til, hvordan du kan indrette haven til børnenes fordel.

Skab plads til leg

Sørg for, at der er plads i haven til, at dine børn kan løbe rundt, spille bold og slå kolbøtter i græsset. For at skabe plads, er det en god ide at fjerne al ukrudt og andet, der blot optager brugbar plads i haven. Sørg ligeledes for at græsset er slået, så underlaget er indbydende til leg.

Hold børnene beskæftigede med sjove aktiviteter

Børn er som regel gode til at underholde sig selv og til at finde på sjove lege. Men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan indrette haven med spil og sjove aktiviteter, så børnene har endnu bedre forudsætninger for sjov leg. Eksempelvis kan du indrette haven med en sandkasse, plads til to fodboldmål eller et par gynger. Har du ekstra god plads i haven, kan du også sørge for, at børnene har en trampolin, de kan have det sjovt med og samtidig få motion ud af at benytte. Køb havetrampolin til børnene, og måske du endda selv kan få lidt glæde af den.

Saml familien om de varme gløder

Der er ikke noget som en varm sommeraften i familiens selskab. En anden god aktivitet, som hele familien vil få glæde af, er et bålsted. Dine børn vil uden tvivl elske at hygge om bålet med snobrød og gode sange, og det vil med garanti blive husket tilbage på i mange år efterfølgende.

Introducer børnene til køkkenhaven

Det kan være en god og lærerig ide at lave en køkkenhave sammen med børnene og plante forskellige, spiselige ting. Dine børn vil sikkert elske at blive en del af processen med at plane frøene og se dem spire. Det kan være yderst lærerigt for børnene, eftersom de lærer, hvor maden kommer fra og samtidig med deres egne øjne og erfaringer ser, hvad det kræver at få en ærteplante eller en kartoffel til at gro. Processen kan med fordel fortsætte ind i køkkenet, hvor de lærer at bruge de ingredienser i madlavningen, de selv har været med til at plante og gro.

Læs videre

Gør det mørke hjørne i rummet hyggeligt med en lampe

Har du længe gået og været træt af det hjørne i rummet, der altid er så mørkt? Så kan du med fordel tilføje en lampe til det hjørne! Med en lampe kan du nemlig, afhængigt af hvilken lampe du vælger, få et rart og blødt lys, et skarpere lys, der kan give dig den belysning, du har brug for at kunne læse og mange andre slags lys. Du kan også få fat i en lampe, der giver et naturligt lys, hvilket kan være rigtig godt, hvis du for eksempel tegner eller maler, så du meget lettere kan se farverne, som de ville se ud i dagslys.

Lækre designlamper

Hvis du går op i at eje en masse designermøbler, så er det helt forståeligt. Der er altså bare noget over at vide, at man ejer en kollektion af lækre og smukke møbler, der er lavet af kendte designere! Hvis du godt kunne tænke dig at kigge på nogle lækre lamper, der kan give dit rum et smukt skær, og som kan give dig det lys, der opfylder dine behov, så tag et kig på Louise Poulsen lamper.

Noget for enhver smag

På denne side kan du se en lang liste over forskellige og smarte lamper fra denne kollektion. Du kan både finde lamper til væggen, bordlamper, gulvlamper og lamper, der kan hænge i loftet. Der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset hvor kræsen man er, fordi der findes så mange forskellige designs. Hvis du elsker farver og gerne vil have en lampe, der udstråler liv og glade dage, så findes der en masse af sådanne lamper på siden. Hvis du derimod bedre kan lide lamper, der har et mere neutralt design, så kan du også sagtens finde det.

Er du blevet interesseret?

Er du blevet interesseret i at få fat i en af disse smarte designerlamper? Prøv at tage et kig på siden, så du kan finde lige den lampe, der falder i din smag, og som opfylder dine behov. Jo hurtigere du får fat i en lampe, jo hurtigere kan du komme i gang med at gøre det, du vil. Det er uanset, om det så er at læse i din yndlings lænestol, udforske dine kreative evner eller andet. Disse designerlamper er perfekte at få fat i, hvis du gerne vil friske dit hjem lidt op med nogle flotte dekorationer, som samtidig kan give rummet et rigtig flot lys.

Læs videre

Skal du have lavet ude ndørs arbejde i Københavnsområdet?Så find det bedste tilbud

Står du og har fundet ud af, at du har hul i taget? Eller har du en anden opgave på ydersiden af huset? Så har du formentlig brug for en blikkenslager.  

Bor du København eller i Storkøbenhavn generelt, så kan VVS og blikkenslager på Nørrebro give dig en hjælpende hånd med dine udfordringer.

Der er selvfølgelig et par ting, man bør kigge efter, når man skal finde en VVS og blikkenslager på Nørrebro eller andre steder til at lave udendørs arbejde.

En rigtig god ide er at finde den bedste og billigste blikkenslager Nørrebro. Ved at søge lidt på internettet er det ofte muligt at finde en VVS og blikkenslager på Nørrebro, der kan give et tilbud på en pris, alt efter hvilken form for udfordring du står med.

Hvis man vil, kan man også kigge på flere forskellige VVS og blikkenslager på Nørrebro, og se hvilket tilbud, der er det bedste.

Bliv guidet i at lægge sten i haven

Er din udfordring i stedet af anden art, såsom at lægge et bed der er omkranset af sten? Så kan du enten lægge det selv, eller du kan få en professionel til at gøre det for dig.

Ofte kommer det ned til opgavens størrelse, og hvor meget tid man selv ville bruge på det. Vil du f.eks. lægge et enkelt bed med brosten rundt om i haven, så er det nok en opgave, man selv kan klare relativt hurtigt.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, så er det en god ide at finde en anvisning som på https://brosten.dk/, hvor man kan se, hvilket udstyr man skal bruge til at lægge brosten i haven, og hvordan processen bør foregå.

Læs videre

Forny udendørsarealerne med nye borde og bænke

Trænger du til at få frisket op udendørs? Uanset om du ejer et spisested, der godt kunne bruge nye udendørs møbler, eller om du har planer om at gøre din baghave til en lille park, så er der mange løsninger på, hvordan du kan indrette en spise- eller siddeplads bedst muligt. Med bordbænkesæt kan du lynhurtigt få plads til mange mennesker på forholdsvis trang plads, og en bænk er let at flytte frem, så den kan stå alene. Mange mennesker tænker hurtigt på bænke fra rastepladser eller legepladser, men et sæt med bord og bænke behøver hverken være klodset eller kedeligt. Der findes mange forskellige typer, og mens nogle er kraftige og robuste, er andre mere spinkle og stilrene, så de kan passe ind på mindre steder. Se mere her, så du kan blive inspireret.

Overvej et design, der passer med stilen

Der er formentlig allerede et tema, der går igen på det sted, hvor du gerne vil have et bordbænkesæt. Måske vil du gerne give de besøgende en følelse af at være på vej mod mere eksotiske steder, eller også vil du gerne udtrykke den skandinaviske minimalisme, der er meget oppe i tiden. Uanset hvad ønsket er, kan du finde et sæt, der kan opfylde dine behov. Det er helt individuelt, hvad man synes om, og det afspejler sig typisk også i valget af møbler. Før du kaster dig ud i handlen er det derfor en rigtig god idé at forventningsafstemme en smule med sig selv, så du ikke har et helt marked at kigge på, men i stedet prøver at specificere en smule, så du ikke behøver kigge igennem hundredvis af sæt, men i stedet kan nøjes med at kigge på dem, du tænker kunne falde i din smag.

Hvis du blot skal supplere er det i mange tilfælde muligt at købe borde eller bænke separat.

Læs videre

Hvad er en vindskede?

Hvad er en vindskede egentlig, og er det noget, du har brug for i din bolig? Læs med i denne artikel for at blive lidt klogere på, hvad vindskeder er for noget, og hvordan du kan få fat i en billig en af slagsen. Læs mere her, hvis du er boligejer, og det har interesse for dig.

Hvad er en vindskede?

Lad os starte med at snakke om, hvad en vindskede er, før vi snakker om, hvordan det er, at du får fat i en billig én. En vindskede er en del af dit tag. Det er den del af dit tag, som hænger sammen med væggen.

Hvis din vindskede ikke er særlig god eller er utæt, kan det hurtigt mærkes i resten af huset. Så trækker det nemlig ind med kold luft udefra, og det kan hurtigt også blive dyrt, hvis man kommer ind i en dårlig vane med at skrue op for varmen.

Det kan af de grunde altså godt betale sig at få undersøgt, hvor god en vindskede man har i sit hjem. Og hvorvidt denne eventuelt skal skiftes ud med en ny. Få en ekspert til at tage en kig på dit tag og din vindskede for at få svar på dette.

Hvordan får du en ny vindskede?

Og hvordan får du så fat i en ny vindskede? Du kan få fat i en billig vindskede ved at kontakte et firma i dit nabolag, som tilbyder at lave tagkonstruktion og lignende. Sådanne håndværkere kan sagtens vurdere, hvorvidt du skal have fat i en ny vindskede – og de kan også give dig et godt tilbud på en.

At få en ny vindskede koster som regel ikke så meget igen, men du kan opleve at spare mange penge på det i det lange løb, fordi du ikke er tvunget til at skrue sådan op for varmen længere.

 

 

Læs videre