Blog

Skift til dæmpbare LED pærer

Er du en af dem, som nu står op midt om natten for at sætte vasketøj over? Er du mere opmærksom på at fylde opvaskemaskinen end nogensinde før? Har I derhjemme lavet nye regler for, hvornår det egentligt er nødvendigt at tænde lyset?

I en tid, hvor energipriserne fortsat stiger med stor hast, må vi spare, hvor vi kan komme til det, og hvis du kan nikke genkendende til bare én af de ovenstående udsagn, er du med garanti ikke den eneste. Det kan være, at du skal overveje at skifte til en dæmpbar led pære.

Hvad er dæmpbare LED pærer?

En dæmpbar LED pære, er en pære, som ikke bruger lige så meget strøm, som en almindelig pære – faktisk kan du spare helt op til 80% af energiforbruget på lys. En af de store fordele ved dæmpbare LED pære er, at de giver et rigtig behageligt gulligt lys frem for det kolde, mere blålige lys, det nogle gange ses ved andre pære. Lyset tager også lidt tid om at varme op, så det vil ikke skære i øjnene, når du tænder lys i et mørkt rum.

Kig efter Kelvin-tallet, når du køber LED pærer – jo lavere Kelvin tallet er, jo varmere er lyset og omvendt.

Lysdæmper til LED

Hvis du allerede har installeret lysdæmpere til dine lamper, kan du også sagtens bruge disse til LED – du skal bare kontrollere, at de to ting kan arbejde sammen. Du kan også anskaffe en dæmper, som kan ændre på lysets tone, så det f.eks. kan blive ekstra varmt, når du gerne vil skafe ekstra hygge.

Men husk – der er ingen grund til at skifte dine pærer ud, før det egentligt er nødvendigt, da dette er spild af ressourcer. Du kan dog med garanti overveje dæmpbare LED pærer næste gang, dine lys skal udskiftes.

Læs videre

Husejere, lejere og dem, der overvejer skydedøre

Skydedøre er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. De er slanke, de sparer plads, og de lukker naturligt lys ind. Men før du kan nyde godt af alle fordelene ved en skydedør, skal du sørge for at måle korrekt til en skydedør. Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan du gør netop det.

Bestem den grove åbningsstørrelse

Det første skridt er at bestemme den grove åbningsstørrelse. Dette er det rum, som døren vil fylde, når den er installeret. For at gøre dette skal du blot måle bredden og højden af det rum, hvor du ønsker at installere døren 

Vælg din dørtype

Dernæst skal du beslutte, hvilken type skydedøre du vil have. Der findes tre hovedtyper af skydedøre: enkelt panel, dobbelt panel og fransk stil. Enkeltpaneldøre er den mest almindelige og enkleste type. De består af ét stort panel, der kan åbnes fra den ene side. Døre med dobbelte ruder har to paneler, som hver især kan åbnes fra den ene side. Franske døre har også to paneler, men det ene panel er fastgjort på plads, mens det andet glider op på midten.

Find ud af, hvilken installation der passer bedst til dit hjem. Hvis du bor i et lille hjem, kan en enkeltpaneldør være den bedste mulighed for at spare plads. Men hvis du gerne vil have mere lys ind i hjemmet, kan en fransk dør være det bedste valg.

Mål bredden af din åbning

Det næste skridt er at måle bredden af den åbning, du har til rådighed. Husk at tage eventuelle fliser eller andre forhindringer i betragtning, når du måler. Når du har fundet ud af den præcise bredde på din åbning, skal du tilføje ca. 2 tommer (5 cm) til hver side for at sikre, at der er tilstrækkelig plads til at åbne og lukke døren.

Vælg din dørstørrelse 

Når du har valgt din dørtype, skal du bestemme dørstørrelsen. For døre med et enkelt panel skal du blot måle bredden og højden af din grove åbningsstørrelse. For døre med dobbelte paneler og franske døre skal du tilføje 12 tommer til både bredde- og højdemålene. Denne ekstra plads er nødvendig, for at begge paneler kan glide op uden problemer.

Nu hvor du ved, hvordan du måler en skydedør, er det eneste, der er tilbage at gøre, at vælge din yndlingsstil og bestille den! Nyd din nye dør i mange år fremover 

 

Skydedøre er en fantastisk måde at spare plads og lukke naturligt lys ind på, men kun hvis de er korrekt målt og installeret. Brug denne guide som et referencepunkt næste gang du skal måle op til en skydedør, så du kan være sikker på, at alting går glat afsted!

Læs videre

Rensning af tagrender – hvorfor du har brug for det og hvor ofte du bør få det

Som husejer ved du, at der er en masse vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres regelmæssigt for at holde dit hjem i god stand. En opgave, der ofte overses, er rensning af tagrender. Mange husejere tror, at de kan spare penge ved at gøre det selv, men virkeligheden er, at professionel rensning af tagrender Nordsjælland kan spare dig for en masse tid og besvær – for ikke at tale om at forebygge skader på dit hjem. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvorfor rensning af tagrender er så vigtigt, og hvor ofte du bør få det gjort.

Hvorfor rensning af tagrender er vigtigt

Tagrender spiller en meget vigtig rolle for at beskytte dit hjem mod vandskader. De er designet til 

at opsamle regnvand fra dit tag og lede det væk fra dit hus’ fundament. Hvis de bliver tilstoppet med blade, kviste og andet affald, vil de ikke kunne udføre deres arbejde korrekt, og vandet vil begynde at løbe tilbage. Dette kan føre til en række problemer, bl.a:

  • Vandskader på dit fundament
  • Oversvømmelse i din kælder eller krybekælder
  • Erosion af landskabsplejen
  • Pletter på det udvendige af dit hus
  • Skadedyrsangreb

Professionelle tagrenderensningsfirmaer har de nødvendige værktøjer og den nødvendige ekspertise til at rense dine tagrender hurtigt og effektivt. De vil også være i stand til at opdage eventuelle potentielle problemer med dine tagrender og foretage reparationer efter behov. Dette kan spare dig en masse penge i det lange løb ved at forhindre dyre reparationer.

Hvor ofte skal jeg få renset mine tagrender? 

Hvor ofte du skal få renset dine tagrender afhænger af et par faktorer, herunder typen af træer i nærheden af dit hus og mængden af trafik på dit tag. Generelt anbefales det, at du får renset dine tagrender mindst to gange om året – en gang om foråret og en gang om efteråret. Dette vil sikre, at de er rene for blade og andet affald, inden kraftige regnskyl rammer. Hvis du bor i et område med mange træer, kan det være nødvendigt at få dem renset oftere. 

Konklusion 

Som husejer er det vigtigt at tilføje rensning af tagrender til din liste over regelmæssige vedligeholdelsesopgaver. Professionelle virksomheder, der udfører rensning af tagrender, har de nødvendige værktøjer og den nødvendige ekspertise til at få arbejdet udført hurtigt og effektivt. De fleste husejere bør få renset deres tagrender mindst to gange om året – en gang om foråret og en gang om efteråret. Dette vil hjælpe med at forhindre vandskader, oversvømmelser, erosion af landskabet, pletter og skadedyrsangreb.

Læs videre

Find den helt rigtige dørstopper

Hvorfor bruger man en dørstopper?

En dørstopper er en meget nyttig og praktisk ting, som man kan bruge til at stoppe en dør fra at blive ved med at gå i stykker. Der er mange grunde til, hvorfor man bruger en dørstopper. En af de mest åbenlyse grunde er for at forhindre, at døren bliver smadret eller ved at blive revet ud af hængslerne. 

En anden grund til, hvorfor man bruger en dørstopper, er for at forhindre, at døren går i stykker. Døre kan gå i stykker på grund af mange ting, herunder almindeligt slid og tear, samt ved at blive udsat for hårdt vejr, som f.eks. orkaner eller kraftig vind. Døre kan også gå i stykker, hvis de bliver udsat for høje temperaturer, såsom ild eller eksplosioner. En dørstopper kan også bruges til at forhindre, at døren ved et uheld bliver lukket. Dette er især nyttigt, hvis man har børn eller kæledyr, der kan være i fare for at komme til skade, hvis døren ved et uheld bliver lukket. Der er mange andre grunde til, hvorfor man bruger en dørstopper. Uanset hvilken grund man har til at bruge en, er det en meget nyttig og praktisk ting, der kan gøre dit liv meget lettere.

Hvor meget koster en dørstopper?


Det er ikke sådan en fast pris på en dørstopper, som der er på mange andre ting. Der er mange forskellige størrelser, former og materialer, som dørstoppere kan være lavet af. Derfor kan prisen også variere meget. 

En lille og simpel dørstopper kan f.eks. koste omkring 30-40 kroner. Men en større og mere avanceret dørstopper kan koste flere hundrede kroner. 

Det er altså forskelligt, hvor meget en dørstopper koster. Men det er godt at være opmærksom på, at man får det, man betaler for. Så hvis man køber en dørstopper til en meget lav pris, kan man ikke forvente, at den er af høj kvalitet.

Hvilke forskellige typer af dørstoppere findes der på markedet?

Der findes forskellige typer af dørstoppere på markedet. Nogle af de mest almindelige typer er: 

  1. Dørstopper med sugekop: Disse stopper har en sugekop, der sættes fast på gulvet foran døren. Når døren lukkes, sættes stopperne fast på døren, så den ikke kan åbnes igen. 
  2. Dørstopper med magnet: Disse stopper har en magnet, der sættes fast på gulvet foran døren. Når døren lukkes, sættes stopperne fast på døren, så den ikke kan åbnes igen. 
  3. Dørstopper med krog: Disse stopper har en krog, der sættes fast på gulvet foran døren. Når døren lukkes, sættes stopperne fast på døren, så den ikke kan åbnes igen. 
  4. Dørstopper med vægt: Disse stopper har en vægt, der sættes fast på gulvet foran døren. Når døren lukkes, sættes stopperne fast på døren, så den ikke kan åbnes igen.
Læs videre

Gode råd til valg af gulvbelægning

Der er mange overvejelser, der er gode at gøre sig, når man skal vælge gulvbelægning. Gulvet er nemlig ikke kun en del af huset, men det er også en del af indretningen. Derfor er det vigtigt at vælge noget, der passer til netop dit hus, og som samtidig er nemt at rengøre.

Belægningens overflade

En af de første ting, du skal overveje, når du skal vælge gulvbelægning, er overfladen. Skal gulvet være glat eller mat? Dette er en smagssag, men det er også en overvejelse, der kan have en praktisk betydning. Gulve med en glat overflade er nemmere at gøre rent, da der ikke samler sig så meget støv og snavs, men de kan være glatte at gå på. Gulve med en mat overflade er derimod sværere at gøre rent, men de er nemmere at gå på.

Vælg den rigtige farve

Når du skal vælge gulvbelægning, så skal du også vælge en farve. Her er det en god idé at vælge en farve, der passer til resten af indretningen. Du skal også overveje, hvilken farve, der er nem at holde ren. En mørkere farve er tilbøjelig til at skjule snavs og støv, men det kan være sværere at gøre rent, når det først er kommet til syne. En lysere farve gør det derimod nemmere at se snavs.

Vælg en epoxybelægning

En epoxybelægning er en gulvbelægning, der er lavet af epoxy. Epoxy er en type plast, der er meget holdbar og slidstærk. Dette gør det ideelt til gulvbelægning, da det er nemt at rengøre, og det er samtidig meget holdbart. En epoxybelægning er derfor et godt valg, hvis du ønsker en gulvbelægning, der er nem at rengøre og samtidig holdbar.

Færdiggør gulvet

Når du har valgt en gulvbelægning, så skal du også færdiggøre den. Dette er noget, du selv kan gøre, hvis du har lyst og tid. Men det er også noget, du kan lade en professionel stå for. Hvis du selv vil færdiggøre din gulvbelægning, så er det en god idé at købe en færdig pakke. Dette gør det nemmere at få et godt resultat.

Opsummering

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal vælge gulvbelægning. Først og fremmest skal du have en plan for, hvordan gulvet skal se ud, så du kan nemt få det, du ønsker. Herefter er det en god idé at tage højde for, hvordan du kan gøre gulvet nemt at rengøre. Du skal også overveje, om du selv vil færdiggøre gulvet eller om det skal være en professionel, der skal stå for det.

Læs videre

5 ting du ikke vidste om bambus

Bambus er et populært materiale, da det er holdbart, miljøvenligt og unikt. Men der er mange, der ikke ved, hvor meget bambus faktisk kan. Her får du fem ting, du ikke vidste om bambus, og som vil overraske dig.

1. Bambus er ikke træ

Mange tror, at bambus er et træ, men det er det ikke. Bambus er en type græs, der vokser i tropiske og subtropiske områder. Bambus er faktisk en af de hurtigst voksende planter på jorden, og den kan vokse op til en meter om dagen.

2. Bambus er meget holdbart

Bambus er et stærkt materiale, der kan bruges til mange ting. Bambus har en hårdhed, der svarer til sten, og den er faktisk fem gange stærkere end stål. Derfor er bambus også det ideelle materiale til byggeri og møbler.

3. Bambus er miljøvenligt

Bambus er et af de få materialer, der er både miljøvenligt og bæredygtigt. Bambus er nemlig et materiale, der vokser hurtigt, og det er derfor en af de få materialer, der kan bruges igen og igen. Bambus er desuden et materiale, der ikke kræver meget vand eller gødning for at vokse, hvilket også er med til at gøre det til et miljøvenligt materiale.

4. Bambus kan have mange forskellige farver

Bambus kan have mange forskellige farver, alt efter hvilken type bambus det er. Nogle af de mest populære farver er grøn, gul og rød. Men bambus kan også være blå, lilla og sort.

5. Bambus kan bruges til mange ting

Bambus er et alsidigt materiale, der kan bruges til mange ting. Bambus er velegnet til brug i byggeri, møbler, tæpper, beklædning, som bambus hovedpude og meget andet. Derudover er bambus også en populær ingrediens i mad og drikke, da det giver en unik smag.

Hvordan vasker man bambustekstiler?

Bambus er et materiale, der er nemt at vedligeholde. Det skal dog vaskes på en bestemt måde, da det kan ødelægge materialet, hvis ikke det er vasket korrekt. Du burde som altid maksimalt vaske bambustekstiler på 30-40 grader. Derefter bør du lufttørre materialet. Du bør også undgå at bruge skyllemiddel, da det kan være med til at ødelægge tekstilet.

Konklusion

Bambus er et materiale, der er både miljøvenligt og holdbart. Derfor er det også et meget populært materiale at bruge på flere forskellige måder. Bambus er nemt at vedligeholde, hvis du vasker det på den rigtige måde.

Læs videre

Elværktøj du bør eje som nystartet håndværker: Støvsuger, Elboremaskine, Sabelsaven og Palmesliberen

Et elværktøj er teknisk set alt, der kræver elektrisk strøm for at fungere. Her har vi samlet en liste om nogle af de mest benyttede elværktøj.

 

Støvsuger

 

Du tænker måske ikke på en støvsuger som et træbearbejdningsværktøj, men prøv bare at få arbejdet gjort med dine save, der sparker pulveragtigt savsmuld op i dine øjne. Nu kan du gå helt ud og få installeret et indbygget vakuumsystem. Dette er meget som hjemmestøvsugere, der har udtag i alle husets rum. Du tager bare en slange med dig fra det ene rum til det andet, sætter den i stikkontakten, og støvsugeren gør sit arbejde og fører alt til den centrale støvsugerbeholder.

 

Selvom dette kan være et drømmescenario, er den mere realistiske version den bærbare støvsuger til håndværkere. Du kan bruge en af ​​dine praktiske klemmer, der er nævnt tidligere, og klemme slangen til din sav og støvsuge savsmuldet op, efterhånden som det laves. Dette holder din skærelinje klar og uhindret. Hvis du vælger en våd/tør støvsuger, får du endnu mere for pengene. Sørg for at få en med nok ampere i motoren. Lave forstærkere i disse små motorer betyder normalt lav effekt, og du vil have det til at arbejde lige så hårdt, som du gør.

 

Elboremaskine

 

Det næste elværktøj, du bør købe, er en boremaskine. Nu er der mange, der sværger til batteridrevne boremaskiner, men de er dyrere, og de kan ikke alt, hvad en elektrisk boremaskine kan – det er her, udtrykket “strøm” kommer ind i billedet. Boremaskiner er ikke så dyre, og de er mere kraftfulde end batteridrevne boremaskiner, som har deres plads i din butik. Den stabile kraft, der følger med en boremaskine med ledning, gør den til et bedre værktøj til langvarig brug, især når der bruges store bor, såsom skovlebits.

 

De fleste boremaskiner har variabel hastighed, med 2 hastigheder at vælge imellem. Når du vælger en boremaskine, vælger du hvilken størrelse træstykke du ønsker – 3/8″ eller ½”. Dette vil bestemme størrelsen af ​​bit, du kan bruge. Hvis du forudser behovet for større bor, som f.eks. bolte, der bruges i terrassebord, vil du måske have ½” boret. De har også mere magt. Typisk rummer begge patroner den mindste diameter, uanset om du bruger en nøglefri borepatron eller ej. Nogle mennesker sværger til nøglefri borepatron, andre oplever, at de af og til løsner sig. Andre oplever, at spændepatroner løsnes. Det er op til dig.

 

Sabelsaven

 

Enhver træarbejder bør have en sabelsav. Ofte kaldet en stiksav, vil den give dig mulighed for at skære kurver og mønstre i dine lagermaterialer. Du skal nok bruge en elektrisk i stedet for en batteridrevet, selvom de batteridrevne sabelsave fungerer fint på tyndt materiale og til begrænset brug. Du skal finde en, der passer til din hånd. For lille, og du kan ikke gribe den; for stor, og du kan ikke kontrollere den.

 

Palmesliberen

 

En god palmesliber er afgørende for enhver træarbejders samling af elværktøj. Håndfladesliberen bruger ¼ af et ark slibepapir og er lille nok til at komme ind på trange steder. Du skal dog passe på ikke at slibe mønstre ind i dit færdige arbejde med palmesliberen. De bevæger sig normalt i et cirkulært mønster eller frem og tilbage. Uanset hvad, kan de efterlade hvirvler og striber i dit træ, som dukker op, når det er plettet, så sørg for at holde det i bevægelse hen over den overflade, du sliber, så du ikke sliber riller ind i dit træ.

 

Kom godt i gang med håndværk

 

Uanset hvor mange værktøj du har, vil det ikke hjælpe meget uden kunder. Det første skridt til at komme i gang er i disse tider altid at blive synlig på nettet. Det gør du ved at oprette sociale media samt en professionel hjemmeside.

 

Overvej derfor som nystartet ikke kun at investere i værktøjer, men også de digitale redskaber, der vil hjælpe dig med at få adgang til nye kunder.

Læs videre

Hvordan sænker du dine energiregninger? Det kan du læse mere om her

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med den energikrise du befinder dig i, er der mange penge at spare. Du kan spare på både din varme- og elregning, uden de helt store ændringer. Med ganske få ændringer i din adfærd og med en mindre investering i efterisolering kan du faktisk hurtigt spare på dit energiforbrug. Og med de priser du pt. betaler for både el og varme, er der mange penge at spare. 

 

En efterisolering af dit loft, kan hurtigt spare dig for penge

Er dit loft isoleret nok? Eller fiser varmen direkte ud til fuglene? Lige nu, vil det være godt for dit varmeforbrug at efterisolere dit loft. Faktisk vil dine besparelser være af stor betydning for din varmeregning resten af året. Derfor skal du ikke være bange for at investere i en loftisolering, find din pris på hulmursisolering, og find ud af hvor billigt det egentlig er for dig at spare penge hen over vinteren. Du vil spare i omegnen af 25% på din varmeregning, og i disse tider med skyhøje varmepriser, så betyder det at du ret hurtigt vil tjene din investering ind igen. 

 

Hvordan gør du dit elforbrug mere smart? 

Der er mange måder du kan spare på dit elforbrug. Først og fremmest er du nødt til at finde ud af om du har en variabel eller fast el aftale. Betaler du en fast pris eller svinger dine priser fra dag til dag? Hvis dine priser er faste, behøver du ikke holde øje med dagsprisen, men minimere dit forbrug så meget som muligt. Er din pris derimod variable, bør du dagligt holde øje med priserne, så du så vidt muligt undgår at bruge el i de dyre timer. Forbrug med omtanke og spar alle de steder du kan. Brug ikke strøm i rum du ikke er i. Sluk for underholdningsapparater på stikkontakten, undgå at dine elartikler bruger standby strøm – det giver dig ingen værdi, men derimod en dyrere elregning. Når du bruger din opvaske- eller vaskemaskine, så sørg for at den er fyldt, undgå halvfyldte maskiner. 

 

Jo bedre du er til at spare, jo bedre vil du komme igennem den nuværende energikrise. Desværre er realiteten den at du nok kan forvente yderligere prisstigninger. Derfor skal du allerede nu gøre hvad du kan for at begrænse dit forbrug, så du ikke ender med en energiregning der kan vælte din økonomi.

Læs videre

Indretning af en ny lejlighed: Sådan transporteres møbler og udstyr nemmere

Det er altid lidt besværligt at flytte ind i en ny lejlighed. En af de største udfordringer er at få alle dine møbler og udstyr fra dit gamle sted til det nye. Det kan især være svært, hvis du bor på en højere etage, eller hvis der ikke er elevatorer i din bygning. I denne artikel vil vi diskutere nogle tips og tricks til lettere transport af møbler og udstyr. Vi vil også introducere dig til den elektriske trappesækkevogn – et must-have for enhver lejlighedsboer!

Tips til lettere transport af møbler og udstyr

Hvis du skal flytte ind i en ny lejlighed, er der et par ting, du kan gøre for at gøre processen nemmere. Overvej først at investere i en elektrisk trappesækkevogn. Disse enheder kan være en livredder, når det kommer til at flytte tunge eller speciel formede genstande op og ned ad trapper.

 

For det andet, prøv at adskille møbler, der kan skilles ad, før du forsøger at flytte dem. Dette vil gøre opgaven meget nemmere, og det vil også mindske risikoen for at beskadige dine møbler.

 

Sørg endelig for at få hjælp fra venner eller familiemedlemmer, når du flytter store eller svære genstande. Med lidt planlægning og nogle ekstra hænder vil det være en leg at møblere din nye lejlighed!

3 grunde til at du bør bruge en elektrisk trappesækkevogn, når du transporterer møbler

Her er tre grunde til, at en elektrisk trappesækkevogn kan gøre dit liv lettere, når du flytter møbler:

 

1. De gør opgaven meget nemmere

At bære møbler op og ned af trapper er ingen nem bedrift, men med en elektrisk trappesækkevogn behøver du ikke løfte en finger. Du skal blot lægge dine møbler på vognen og lade den gøre arbejdet for dig.

2. De mindsker risikoen for skader

Når du slæber tunge møbler op og ned af trapper, er der altid risiko for at tabe eller beskadige noget. Med en elektrisk trappesækkevogn kan du være sikker på, at dine ejendele er sikre og forsvarlige.

3. De sparer tid

Tid er altafgørende, når du skal flytte ind i et nyt sted, så hvorfor ikke spare dig selv for lidt tid ved at bruge en elektrisk trappesækkevogn? Med denne praktiske enhed vil du være i stand til at flytte alle dine møbler på ingen tid overhovedet!

 

Det kan være stressende at flytte ind i en ny lejlighed, men med lidt planlægning og lidt hjælp fra venner eller familie, behøver det ikke at være det. At investere i en elektrisk trappesækkevogn er også en god måde at gøre opgaven meget nemmere – for ikke at sige mere sikker – for alle involverede. Så næste gang du står over for den skræmmende opgave at flytte møbler op og ned ad trapper, så husk disse tips og gør dit liv en lille smule lettere!

Læs videre

Sådan finder du det helt rigtige opbevaringsrum

Står du midt i en flytning, flytter du blot rundt på dine møbler, skifter du ud, eller har du af en helt fjerde grund nogle ting, som du mangler et sted at opbevare, så er det en god idé at orientere dig i, hvor du finder den bedste og mest ideelle opevaring af ting. Et opbevaringsrum er et godt sted at starte. Rummene kommer i forskellige størrelser og med forskellige muligheder, men tilfælles har de, at de kan opbevare præcis det, som du mangler rum for. De fleste møbler eller lignende kan på den ene eller anden måde opbevares i sådan et rum. Et opbevaringsrum er desuden smart, fordi det er tørt, temperatursikret og sikkert for indbrud, så du kan være sikker og tryg i forhold til, at de ting, som du opbevarer, ikke kommer noget til, mens de står opbevaret.

Et sikkert og lettilgængeligt opbevaringsrum

Det skal helst være sådan, at du kan finde et opbevaringsrum, som både er rent, tørt og sikkert. På en eller anden måde, synes det at være de mindste krav, som du kan stille til et rum, som skal kunne rumme og passe godt på dine kære ejendele. Heldigvis er mange depotrum både tørre og rene med en temperatur og luftfugtighed, som på ingen måde skader det, som står opbevaret i rummet. Temperaturen styrres ofte af et system, der samtidig sørger for lav fugtighed, så hverken varme eller fugt kan få lov at slide på dine møbler, dit tøj, dine malerier eller andre ejendele. Mange depotrum har desuden flyttekasser, møbelovertræk og andet beskyttelse til rådighed, så du på den måde også kan være sikkert og trygt stillet.

Et opbevaringsrum på dine præmisser

Når du leder efter et depotrum at opbevare dine møbler, din julepynt, dine motorcykler, dit tøj eller andet i, så skal rummet helst leve op til præcis de krav og ønsker, som du har til det. Du skal gerne kunne finde et opbevaringsrum, hvor tingene bliver gjort på dine præmisser. For eksempel handler det om at finde et rum, som du kan tilgå på alle årets dage inden for et retfærdigt tidsrum. Desuden skal dine ting stå sikkert og trygt inde bag en lås, som du for eksempel kun kender koden til, eller som du kun har nøglen til. Der er trods alt tale om dine kære ejendele, selvom de ikke står i dit hjem.

Læs videre