Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skimmelsvamp er noget af det værste, man som boligejer kan komme ud for. Skimmelsvamp kan ødelægge et helt hjem, og når det først er opstået, er det tæt på umuligt at komme af med igen. Derfor er det utroligt vigtigt, at man hele tiden har fokus på at forebygge dette, og her er der faktisk en hel del, man selv kan gøre.

Skimmelsvamp og indretning

Når det kommer til indretning er det helt essentielt, at have skimmelsvamp in mente, når man placerer møblerne. Møblerne må aldrig stå helt op til væggen, da det giver en klaustrofobisk tendens blandt væg og det på gældende møbel. på den måde kan materialet ikke ånde og komme af med fugt, som så vil blive optaget i vægen istedet. Og sker det, vil der med tiden opstå skimmelsvamp.

Hvordan ved du, om det allerede er for sent?

Det kan være svært at gennemskue med det blotte øje, om boligens vægge allerede har lidt skade. Derfor kan man med fordel anskaffe sig en måler til netop dette. Disse apparater er altafgørende for at vide, om der er fugt tilstede i væggene. Derfor bør du undersøge markedet grundigt for disse apparater og desuden overholde ovenstående regel for møbleringen