Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er i gang med at renovere din bolig, eller hvis du bare gerne vil sætte et nyt præg på din bolig ved at ændre lidt på indretningen, kan det være, at du har brug for nye døre og vinduer. Nye døre og vinduer kan skabe et helt nyt udseende til din bolig og kan hjælpe med at få mere dagslys i din bolig. Det kan også være, at de nuværende vinduer og døre ser slidte ud, og dermed trænger til en udskiftning. Lige meget hvad grunden er, er det ikke nødvendigt at betale en formue for nye døre og vinduer.

Undersøg markedet

Først og fremmest handler det om, at du undersøger markedet for muligheder, når det kommer til vinduer og døre. Du kan have en helt anden stil end din nabo, og derfor er det ikke sikkert, at I skal købe vinduer og døre af samme forhandler. Find ud af, hvilken stil du godt kan lide, når det gælder vinduer og døre og find derefter ud af, hvor du kan købe disse modeller, og om der er forskel i prisen hos forskellige forhandlere. Du kan blandt andet finde billige døre og vinduer her.

Køb brugte vinduer og døre

Der kan være mange penge at spare ved at købe brugte vinduer og døre. Ved at undersøge muligheden for at købe brugte vinduer og døre, får du også et større udvalg. Hvis du finder en brugt dør, som du rigtig godt kan lide, men du synes, at farven er forkert, eller at der er nogle ridser i døren, så husk at en omgang maling kan gøre underværker. Når døren i sig selv ikke har kostet særlig meget, kan du hurtigt og billigt købe en spand maling og give døren det udtryk, som du ønsker, og du vil stadig have sparet en masse penge.