Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tapet er kommet for at blive, – ingen tvivl om det! Vi elsker nemlig i stor stil at omgive os med tapet, fototapet og wallstickers, da det er med til at påvirke vores sindstilstand og vores humør. Her hos nicetapet.dk finder du masser af billigt tapet lige fra de billige papirtapeter til kvalitetstapeterne i non-woven, Vlies og Smart Paper kvalitet, til billige priser. Tapet er i stand til totalt at ændre udseendet og fornemmelsen af lys og mørke i et rum, og det kan forandre stemningen fra trist og mørk til glad og farverig, – eller fra koldt og overfladisk til intimt og hyggeligt. Tapeter kan også signalere en ren og sikker stil og være med til at fremhæve dine møbler, planter og andet interiør i et rum.

Den hyggelige stemning

Tapet giver mange muligheder for, at du kan skabe lige netop den stemning og den stil, som du ønsker og som passer til dig. Du kan vælge at sætte tapet op på alle vægge i et rum for derved at opnå en totaloplevelse af den stemning, som det valgte tapet skaber. Eller du kan pryde en endevæg med et flot fototapet af et sted, du holder af eller af en følelse, som tapetet vil være med til at skabe og fastholde i lokalet. I andre rum er det oplagt at tapetsere en enkelt væg, der hermed vil understrege en bestemt stil og give rummet sjæl.

Gør-det-selv

Gå væggene efter og reparer evt. huller. Sørg for at væggene er glatte og rene, fjern evt. tapetrester og puds ujævnheder væk. Væggene skal være rene og tørre, før du begynder at tapetsere. Med non-woven tapet, smartpaper og vlies tapet behøver du ikke at være ekspert for at få et godt resultat. Til disse typer af tapet føres limen direkte på væggen med en stor, lodden rulle eller en klisterkost.