Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du ikke den store komiker? Selvfølgelig er det at være sjov ikke altid noget man kan lære, men noget som ligger til en som person, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan prøve.

Hvis man er god til mennesker, og heller ikke har noget imod, at alle jokes ikke lander perfekt hver eneste gang, så skal man da bare prøve sig frem, og det kan man eventuelt gøre ved at lære en masse forskellige jokes. Se mere om det lige her.

Til akavede tavsheder

Det, som er så fedt ved at kunne en masse jokes, eller bare være sjov generelt, er selvfølgelig, at det er en rigtig god social egenskab at have. Hvis man er en sjov person, vil man ofte blive forsamlingens midtpunkt, fordi man ikke er bange for at sige noget forkert eller gøre sig selv til grin.

Sjove personer vil altså ofte kunne gøre selv den mest akavede situation lidt bedre – eksempelvis med at komme med en joke om, at der godt nok lige blev lidt stille. 

Hvis det ikke ligger naturligt til en at komme med sjove kommentarer, vil disse akavede situationer også virke endnu mere akavede, fordi man ikke ved, hvordan man skal komme ud af det. Og det kan man jo undgå, hvis man har nogle gode jokes, man kan fyre af.

Særlige situationer

Noget, som også er super smart, hvis man kan en masse jokes, er, at de passer til de fleste lejligheder. Så jo flere jokes man kender, jo flere muligheder har man også for at komme med nogle sjove kommentarer på alle mulige forskellige tidspunkter.

Så hvis man eksempelvis snakker om et bestemt emne, kan man lige hive en god joke ud af ærmet, som så passer til det pågældende emne – det er altså smart!