Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger din bolig til fornyelse? Og ønsker du en mere personlig og unik boligindretning? Der findes mange gode bud på, hvordan du kan få en boligindretning, der tydeligt viser din personlige indretningsstil og som gør boligindretningen særlig unik. Mangler du inspiration til, hvordan du får en unik boligindretning? Så er du landet det rette sted. Herunder får du en guide med tre tips til, hvordan du får en personlig og unik boligindretning.

 

1)     Antikke og gamle møbler hitter

Møbler med patina og en historie er yderst populære. Møblerne har nemlig en særlig charme, som gør møblet meget unik. Denne charme kan du også få ind i din bolig ved at købe antikke og gamle møbler. Disse møbler findes ofte på aktioner rundt om i landet f.eks. hos Lauritz.com. Hold godt øje med deres auktioner og slå til når du finder dit absolutte drømmemøbel.

 

2)     Lav en personlig billedvæg

Billedvægge er en nem måde at få personlighed ind i rummet på. Du kan helt selv vælge de billeder, du ønsker at bruge til din billedvæg. Nogen vælger familiebilleder, mens andre vælger grafiske plakater og motiver. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Det kan dog være en god ide at have en rød tråd gennem billedvæggen, så billedvæggen ikke forvirrer blikket.

 

3)     Farver på væggen giver rummet et unikt udseende

En måde hvorpå du også kan give rummet et personligt præg er at male blot én af rummets vægge i en anden farve. Vælg gerne en farve som passer til rummets funktion. F.eks. er en sart pastelfarve ideel i køkkenet, mens en varm mørkegrøn giver en hyggelig stemning i stuen.

Er du endnu mere modig? Så giv alle rummets fire væggen en anden farve end den traditionelle hvide farve. Det vil helt sikker gøre dit hjem og rummet meget unikt og personligt.