Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Øv! Er der kommet rotter på grunden? Vandrerotten, også kaldet den brune rotte, er den typiske rotte, man finder i Danmark. Rotten elsker mad – den spiser alt, den kan komme i nærheden af, og så er den en ganske dygtig svømmer. Med sine robuste tænder som værktøj, kan den gnave sig igennem det meste.

Ønsker du at få fat på rotten? Så læs med her for tips til at komme rotteproblemet til livs.

Rotten kan ødelægge

Grunden til, at rotter er et problem i hjemmet, handler altså ikke om, at den for mange kan være et ulækkert dyr at se på. Det reelle problem er de skader, rotten kan forårsage i hjemmet, og hvilke økonomiske konsekvenser det kan have for dig som husejer. En kloakmester kan hjælpe med installation af en rottespærre i kloarken. Du kan Se mere her. Det er vigtigt at forhindre svømmeren i at komme igennem kloakløbet og således mindske risikoen for ubudent besøg en anden gang.

Har du haft besøg af rotter eller mus, der har gjort skade på gulvet? Klik her og benyt lejligheden til at få skiftet gulvet ud med et nyt og skønt gulv, så situationen vendes til en positiv oplevelse!

Giv dit hjem dårlige betingelser

Oftest lærer vi, hvordan vi sørger for de bedste betingelser for beboelse, men når det gælder rotter, handler det om at gøre dit hus så ikke-attraktivt for en rotte som overhovedet muligt. En rottebekæmper vil kunne hjælpe dig med at sikre, at du har dårlige betingelser for rotter i dit hjem.

Du skal henvende dig til Teknisk Forvaltning, når du opdager eller har mistanke om rotter i hjemmet. De vil kunne guide dig igennem processen.

Husk, at selvom det kan føles ubehageligt at have rotter i huset, kan professionelle håndtere og løse problemet. Snart er du fri fra rotterne!