Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Terrassen er et sted, de fleste nyder at tilbringe tid i de varme sæsoner. På terrassen kan vi nemlig tilbringe mange hyggelige stunder med familie og venner. Derfor gør mange meget ud af valget af terrassebrædder hertil samt at skabe den rette stemning med flotte havemøbler. En terrasse er nem at anlægge. Med terrassebrædder og planker kan du nemt skabe en hyggelig terrasse, der giver en flot overgang mellem have og hus. Her finder du terrassebrædder og planker i både ædeltræ, trykimprægneret træ og komposit, som er en kombination af træ og plast. Du kan se mere her.

Vælg den helt rigtige træsort

Med komposit får du derfor terrassebrædder eller planker, der ligner træ, men kræver mindre vedligeholdelse end terrassebrædder i træ, der kræver nedslibning og oliering. Vi forhandler også Ipe terrassebrædder og Cumaru terrassebrædder. Denne type terrassebrædder giver dig en hårdttræsterrasse, som er hårdfør over for al slags vind og vejr og tåler meget slid. Tag derfor et kig på vores håndplukkede udvalg og find terrassebrædder til din terrasse. Ipe træ er en eksklusiv træsort med høj slidstyrke, der minder om teaktræ i udseende. Træsorten er særlig nyttig til terrassebrædder grundet den høje slidstyrke. Ipe terrassebrædder kan behandles med olie, så de bevarer sin farve, der med tiden ellers vil få en mørkere nuance.

Ligesom Ipe træ terrassebrædder er Cumaru terrassebrædder lavet af høj kvalitet i en farve, der varierer fra rød til brun og indeholder fine strukturer.

Find inspiration på nettet

Den sydamerikanske træsort har en flot og glat overflade, der giver et flot udtryk til terrassen. Vedligeholdes træet med træolie én gang årligt, får du terrassebrædder, der bevarer et flot udseende i mange år. Du kan finde inspiration og produkter på mange forskellige hjemmesider, og hos byggemarkeder. Du kan både vælge at bygge din terrasse selv, eller du kan få professionel hjælp.