Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til hjemmet, er der forskellige måder at personliggøre det. Det er især med indretningen og det generelle udseende af huset, du kan skabe en helt bestemt energi, der gør, at folk altid vil kunne mærke, at det er lige præcis dit hus, de lige er trådt ind i. Dog er der nogle generelle trends i boligverdenen, som kan gøre indtrykket af dit hus lidt mere smart og moderne – eller måske det helt modsatte, alt efter hvad du foretrækker.

Både rustikt og minimalistisk er in – hvilken vej vil du gå?

Når det kommer til hvilke trends, der er inden for indretningsverdenen, er der faktisk rigtig meget diversitet, og nogle af de mest populære trends stikker i helt forskellige retninger. F.eks. er den lidt mere rustikke og industrielle indretningsstil, med råt træ og stål, som bl.a. ses rigtig meget i lejlighedskomplekser i USA, meget populær lige nu. Samtidigt er den mere fine og minimalistiske indretningsstil, med lyse farver og skarpe detaljer også meget populær. Dette viser meget godt diversiteten indenfor diverse trends, og at mulighederne altså er mange for at finde en stil, der på en måde kan udtrykke din personlighed. Én ting de to har til fælles, er træ. Træ er et af de klart mest populære materialer at indrette med. Træ er også et meget alsidigt materiale, og kan bruges på alle mulige forskellige måder, så der er også rigeligt med plads til at være kreativ og på den måde sætte dit personlige præg.

Hvis du skal have skiftet tag, er der også en trend at følge

Måske kommer du til et tidspunkt i dit liv, hvor du bliver nødt til at skifte taget på din bolig. Det kan være fordi, at boligen skal sælges, eller bare fordi at taget er rigtig slidt, og har brug for en udskiftning, hvis der ikke skal ske videre skade på boligen. Når det kommer til materialer på taget, er Cembrit eternit en af de meget populære muligheder lige for tiden. Så køb et nyt eternittag, og nyd det i lang, lang tid.