Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er glad for at gøre rent, og gerne vil finde de smarteste løsninger indenfor rengøring, har du helt sikkert en centralstøvsuger. Denne er super smart, og har en masse fordele, som en normal støvsuger ikke har.

Der er dog flere ting ved denne, som kan være lidt svære at forstå – især når det kommer til reservedele. Denne form for støvsuger har nemlig en masse forskellige reservedele, som kan tilkøbes, og det kan være lidt svært at finde rundt i, hvad man egentligt skal bruge. Reservedele til din centralstøvsuger kan du finde her.

Forskellige mundstykker til støvsugeren

Når du har en centralstøvsuger, har du muligheder for at købe en masse forskellige reservedele til den. Disse kan gøre den nemmere at benytte, og har også en række andre fordele. For eksempel kan du købe forskellige mundstykker, som kan monteres på de slanger, som støvsugeren har.

Du kan få mundstykke på hjul, som egner sig godt, hvis du har trægulv, klinker, fliser eller linoleumsgulv. Du kan også få et mundstykke specielt lavet til at rengøre loft og vægge, så du altid kan sørge for, at du har rene vægge og loft.

Slangeovertræk og ophæng til teleskoprør

Hvis du går meget op i din indretning, synes du måske disse slanger til din centralstøvsuger er lidt kedelige at se på. Dette findes der også en reservedel, som kan fikse – nemlig slangeovertræk. Disse kan fås i forskellige farver.

De sættes omkring slangen med en lynlås, så de nemt kan tages af og puttes i vaskemaskinen, når de skal rengøres. Derudover kan du også få ophæng til teleskoprør, som monteres på væggen. Heri kan slange sættes, så den hænger fint på væggen. Der findes altså mange forskellige reservedele til din centralstøvsuger, som alle gør den endnu mere smart, end den i forvejen er.