Nogen gange kan det være svært at finde inspiration til at indrette sig, hvis man samtidig gerne til skille sig lidt ud, og ikke have en stue der ligner alle andre. Noget af det der har en stor betydning for indretningen er opbevaringsmøbler. De fleste vælger almindelige reoler af forskellige slags fra Ikea, Bolia, Ilva eller hvor man nu normalt køber sine møbler, men der findes også alternativer.

Det er meget oppe i tiden, at man giver sit hjem et rustikt eller endda industrielt præg, og her er et tip til hvordan du pifte stuen op på en dristig måde. I stedet for at købe et traditionel reolsystem så køb et der er beregnet til lager eller butik.

Billedet herunder et blot et eksempel og de findes i et væld af afskygninger, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, og det er da heller ikke sikkert, at blå er den perfekte farve. Hylderne kan justeres så de passer til det der skal stå på, men samtidig er det også en meget holdbar reol, der kan tåle meget vægt.

Denne løsning kræver dog lidt indretningsmod, og det er da heller ikke enhver stue, der kan bære dette. Men har du en stor åben stue eventuelt med en murstensmur, vil det spil det industrielle look fra reol giver være et frisk pust, og ikke noget man ser alle steder.

Billedet er fundet på Inventarland.dk

Billedet er fundet på Inventarland.dk

Du kan finde en masse inspiration til industriel boligindretning på Pinterest, hvor der er masser af billeder fra hele verden.

Et hjem bør dog aldrig blive helt industrielt, da dette fjerner den hjemlige hygge, som mange også sætter pris på i deres hus. Den rette blanding af industri, vintage og helt almindelige IKEA møbler er populært, da det giver mulighed for at sætte sit helt eget unikke præg, som vi er så mange der søger.