Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at komme af med ukrudt uden, at du skal bruge langtid og mange kræfter på det. Ukrudt kan have fatale konsekvenser for dine bede og træer. Det kan også være svært at få din have til at se flot og indbydende ud, alt i mens du prøver at fjerne ukrudtet. Barkflis er en rigtig flot og meget praktisk løsning på dine have problemer.

Find din barkflis nemt og hurtigt

Det er faktisk slet ikke svært at finde barkflis, som kan gøre underværker for din have. Du skal kigge online, for her kan du fx bruge siden maxbyg.dk, hvor du kan sammenligne pris fra forskellige forhandlere. Det sparer dig fra en masse bøvl, og det sparer dig for en masse tid. Det gør det meget nemmere, for dig at finde det helt rigtige tilbud.

Det bruger du barkflis til

Barkflis har en masse fordele, som du helt sikkert kan bruge til at både at få en flot og sund have.

  • Barkflis forebygger ukrudt

  • Gør at dine planter vokser sig større og flottere

  • Holder på fugten i tørre perioder

  • Det ser godt

  • Du kan bruge det til meget

Den største fordel ved at bruge barkflis er nok, at det forebygger ukrudt, så dine bede kan se flotte og sunde ud. Du kan også bruge barkflis til at lave gangarealer eller til at lave bløde faldunderlag til børn. Barkflis med det mørke udseende sætter et helt særligt præg på enhvers have.

Sådan lægger du barkflis ud

Det er meget vigtigt, at du lægger et godt og solidt lag som det første. Det anbefales, at du lægger et lag på ca. 10 cm. Det skulle meget gerne holde ukrudtet nede i nogle år. Laget på 10 cm gør at ukrudtet ikke kan spire og vokse. Det betyder, at du slipper for at skulle bruge mange timer i haven. Så sørg for at lægge det rigtig i første omgang, det kan betale sig.

Skån miljøet og vælg barkflis

Barkflis er en naturlig måde at fjerne ukrudt på. Den sørger for at holde ukrudtet væk, så du ikke skal investere og bruge forskellige kemikalier, der sætter sine spor i miljøet. Når barkflis ikke duer mere bliver det til en del af jorden og sviner ikke. Det kan være vigtigt i disse tider at vælge en miljørigtig løsning. Det er heldigvis en miljørigtig løsning der virker.

Det gør barkflis for dine planter

Hvis ukrudt får lov til at få fat dominere, kan det få meget store konsekvenser for dine planter. Ukrudtet vil tage alt lyset, det vil tage pladsen og det vil tage næringen. Det gør, at dine planter i sidste ende vil ende med at dø. Det kan du jo sætte en stopper for med barkflis, da det holder ukrudt væk.

Brug barkflis

Brug barkflis det har en masse fordele, som enhver have ville kunne bruge. Det har den klare fordel, at det ser særligt flot ud, som ikke meget ukrudt bekæmpelse gør, og du sparer tid.