Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En varmepumpe er rigtig smart, hvis man vil spare penge på sin varmeregning. Den benytter sig nemlig af luften rundt om den, og omdanner den til varm luft, som bruges til at opvarme dit hjem. En varmepumpe kan benytte sig af luft der er helt ned til minus 25 grader, men stadig omdanne det til varm luft. Det er en kæmpe fordel, for det betyder nemlig, at den kan bruges i alle årstiderne. Med en varmepumpe fra Scanheat, kan du hele året rundt få billig varme i dit hjem.

Forskellige varmepumper

Der findes hovedsageligt to slags varmepumper – luft til luft og luft til vand. En luft til luft varmepumpe tager luften udefra, og bruger den til at lave varm luft indenfor. Den har både en del indenfor og en del udenfor. En luft til vand varmepumpe bruges på samme måde med en del udenfor og en indenfor, som trækker luft ind, og omdanner det. Ved en luft til vand varmepumpe er forskellen bare, at luften omdannes til varmt vand, som kan bruges til bad og opvarmning af huset via eksempelvis gulvvarme.

Derfor er det smart med en varmepumpe

En varmepumpe er fremtidens måde at varme sit hjem op på. Det omdanner luft næsten uanset hvilket temperatur den har, og giver i stedet varme i hjem. En varmepumpe kan som sagt også give varm vand og gulvvarme. Udover at det er smart med en varmepumpe fordi det er en nem måde at varme sit hjem op på, har det også en anden stor fordel – man sparer nemlig rigtigt mange penge, når man har en varmepumpe. Man kan spare en del penge på sin varmeregning, fordi varmepumpen bruger en anden og billigere teknologi, end andre opvarmningsmuligheder gør. Så hvis du gerne vil have billigt og effektiv opvarmning, skal du vælge en varmepumpe.