Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at ramme fuldstændig plet med indretningen. Enten synes man det er for kedeligt, eller er det for meget. Hvis dine vægge er tomme, men du er bange for at mere tilbehør bliver ”for meget”, kan det være en mulighed med indrammede plakater på væggene. Det kan være billeder af alt mellem himmel og jord. Du kan matche farverne du i forvejen har i rummet, med nogle plakater du sætter op – både billedet, men eventuelt også rammen. Hvis du har brug for skruer eller andet værktøj for at hænge rammerne op på væggene, kan du købe det hos Rustfribolte.dk.

Plakater i køkkenet

Køkkenet er måske ikke det rum i huset, hvor der er mest plads til vægdekorationer. Hvis du alligevel har lidt plads, kan du hænge forskellige plakater op, som har noget med mad og lignende og gøre. Måske billeder af forskellige krydderier, eller billeder af vinflasker. Det er helt op til dig, hvad du synes ville passe og komplimentere din indretning. Hvis du er mere til helt neutrale billeder, kan du hænge billeder af citater op. De er for det meste meget enkle og bare i sort hvid. Det kan give dit køkken en mere spændende look, i stedet for helt hvide og tomme vægge.

Andre dekorationer til dine hvide vægge

Hvis du ikke er så meget til indrammede plakater, er der også andre muligheder for at udfylde de store, hvide vægge. Hvis du er mere til den grønne side, kan du få nogle hængeplanter, som hænger foran væggen. På den måde får man en følelse af, at væggen ikke er så ”hvid”, selvom den egentlig ikke er blevet rørt. Hvis du derimod vil gå all in, kan du sætte et vægtæppe op. Vægtæpper kan gøre rummet helt nyt, og give det en helt anden stemning, afhængig af farve og mønster.