Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rengøring af boligen er næppe noget, vi elsker. Men det kan du komme til. I følge statistikker, er over 80% af alle adspurgte trætte af at gøre rent. Studier viser da også, at vi i gennemsnit bruger mere end 30 min om dagen på at gøre rent – en sur tjans som vi gerne vil være foruden.

Så, hvordan lærer du at elske rengøring. Jamen tænk over det, flere personer har gjort det til et levebrød, som f.eks. diverse firmaer det tilbyder erhvervsrengøring, eller som tilbyder rengøring af private hjem. Det er altså muligt at kunne lide rengøring. De, vi har på magasinet anbefaler at gøre er, at gå til det med et smil.

Det vil sige, du skal lave en struktur for, hvornår du gør rent – lad det ikke komme som en overraskelse. Hvis du ved, at du skal gøre rent på onsdag, så kan du på langt lettere vis lade op til det, og så at sige “lære at leve med det”.

Når så den ugentlige rengøringsdag kommer, går du til den med et smil. Få den ud af verden hurtigst muligt, og nyd så den store selvtilfredsstillelse efterfølgende.

Sæt musik på – sådan noget musik du virkelig elsker – det hjælper – tro os!

Dernæst tager du et rum ad gangen. Lad være med at stresse. tag som sagt et rum ad gangen, og start med det, du finder værst. Det kunne være, og er for mange, badeværelset.

Og der har du det så. Et par hurtige tips til, hvodan du kommer til at elske boligrengøring.