Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alger kan hurtigt gå hen og blive et problem i haven, eller ude foran huset. Alger stortrives i Danmarks fugtige vejr, og kan derfor vokse på stort set alt, og det er med til at gøre forskellige overflader glatte. Dette kan hurtigt gå hen og blive farligt, derudover vokser alger også på skilte, hvilket kan medføre, at man ikke kan se hvad der står.

Måske har du oplevet dette, og står i den situation, at du har nogle alger, som du gerne vil af med. Algeproblemet er nemt at løse med algerens, du kan enten vælge selv at bruge algerensen, eller du kan bede en professionel om hjælp, hvis du er i tvivl.

Hvad er algerens, og hvad kan algebehandles?

Algerens er en blanding af kemikalier, som går ind og dræber de små organismer, som er grunden til algernes vækst. Der er forskellige måder, at fremstille algerens på, dog kan det være en god idé, at anvende en algerens, som er baseret på naturlige aktivstoffer. Denne algebehandling bliver nedbrudt inden den når ned til grundvandet, og vil derfor ikke skabe nogen skade, efter algerne er blevet fjernet.

Når der skal anvendes algerens, så er det vigtigt, at du kender til hvilke overflader der kan algebehandles, så der ikke sker skader på overfladen af det der skal behandles for alger. Når du gerne vil algebehandle noget, må der ikke være rim eller frost på overfladen, derudover skal der minimum være mellem 8 og 10 grader, dette er for at sørge for at der ikke sker skader, og at algerensen faktisk kommer til at virke. Derudover kan de fleste overflader algebehandles, dette gælder fliser, træ, skilte og endda køretøjer. Dog skal du være sikker på at den specifikke algerens du bruger, også kan bruges på disse overflader.