Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal I have nyt badeværelse? Eller overvejer I det? Så er der flere ting, som I skal overveje og tage stilling til. Her får du 3 tips til, hvad I kan overveje at gøre med jeres badeværelse.

1 Gulvvarme

Man ser næsten ingen nye badeværelser i dag, som ikke har fået lavet gulvvarme og det er der god grund til. De danske vintre bliver koldere og koldere og der er ikke noget lækkert ved et iskoldt klinkegulv, når man står og skal i bad om morgenen. Når du alligevel skal have fjernet dit gulv, når du skal have nyt badeværelse, kan det altså godt betale sig at få lagt gulvvarme. Du bliver garanteret glad for det på de kolde vinterdage. I kan få lagt gulvvarme af Pilegaard-Henriksen, som er flere steder i landet. De er blandt andet til stede på i Odense, hvor de kører rundt til hele Fyn. Du kan læse mere her.

2 Flotte detaljer

Hvis I gerne vil have et badeværelse, som skiller sig lidt ud, så kan I vælge at få guld armatur på jeres vandhane og armatur i badet. Det giver noget virkelig specielt til et badeværelse, så det ikke fremstår som alle andres. Dertil kan I vælge nogle matchende klinker. Især mørkeblå klinker går rigtig godt sammen med et guld armatur. Så er I sikret et unikt badeværelse.

3 Lys

Lyset på et badeværelse betyder virkelig meget. Hvis der bliver lagt make-up på dit badeværelse, så er det vigtigt, at der kommer det hele rigtige lys. Det samme gælder, hvis der er bare en i familien som går meget op i hudpleje. Der kan være brug for, at man har et badeværelse, hvor man kan se alle sine urenheder, så man kan gøre noget ved dem. Der er ikke noget værre end at komme ud i andres lys, hvor man så kan se alt det, som man ikke havde lagt mærke til derhjemme. Sørg derfor for at have det rette lys på det nye badeværelse.