Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er på markedet efter et nyt hjem, har du masser af muligheder at vælge imellem. Men hvis du leder efter noget, der giver mere plads end en ejerlejlighed, men som ikke er så stort (eller dyrt) som et fritliggende hus, så bør du måske kigge nærmere på dobbelthuse. 

Et dobbelthus fra f.eks. Murstenshus.dk kan være et ideelt valg for alle, der søger mere plads uden at sprænge banken. Her er blot nogle af grundene til, at det måske er det rigtige for dig. 

Mere plads end ejerlejligheder og rækkehuse 

En af de største fordele ved at bo i et dobbelthus er, at det giver mere boligareal end ejerlejligheder eller rækkehuse. Mens disse typer ejendomme har tendens til at have mindre soveværelser og opholdsarealer, har dobbelthuse ofte større rum og endda flere etager.  Det gør dem perfekte til folk, der har brug for ekstra plads til deres voksende familie eller bare ønsker mere plads til at sprede sig og slappe af. 

Herudover har mange dobbelthuse også udendørsarealer som f.eks. terrasser eller gårdhaver – perfekt til udendørs underholdning på varme sommerdage. 

Mere overkommelige end fritliggende huse 

Parcelhuse er også typisk mere overkommelige end fritliggende huse. I nogle tilfælde kan det i gennemsnit koster de ca. 20 % mindre pr. kvadratmeter end fritliggende huse. Det betyder, at dobbelthuse kan være en god mulighed for købere på et budget, der stadig ønsker mere plads end det, som ejerlejligheder eller rækkehuse tilbyder. 

Plus, da de normalt ligger i ønskværdige kvarterer i nærheden af faciliteter som parker og indkøbscentre, kan de være en endnu bedre aftale, da køberne ikke behøver at ofre beliggenhed for at spare penge.  

Mere privatliv end vedhæftede huse 

Endelig er en af de største fordele ved at eje et dobbelthus, at det giver meget mere privatliv end vedhæftede huse gør. 

Selvom dobbelthuse deler nogle vægge med tilstødende enheder (normalt kun én), giver de stadig meget mere adskillelse mellem enhederne sammenlignet med ejerlejligheder eller rækkehuse, hvor enhederne er stablet ryg mod ryg eller side om side uden nogen vægge, der adskiller dem overhovedet. 

Så hvis privatlivets fred er vigtigt for dig, kan denne type ejendom være et fremragende valg.

Et bolig valg med plads til dine drømme

Alt taget i betragtning er der masser af gode grunde til, at potentielle købere bør overveje at købe et dobbelthus i stedet for andre typer ejendomme såsom ejerlejligheder eller rækkehuse. Ikke mindst fordi de giver mere værdi og privatliv for pengene.

Hvis du tror, at denne type bolig kunne være den rigtige for dig og din familie, så tag kontakt til Murstenshus.dk i dag. De vil meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte ejendom, der opfylder dine behov.