Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

#1 Mal dine vægge. Hvis du bor i et lejet rum, er det måske ikke en mulighed for dig, eller du ønsker muligvis ikke at investere i det, grundet omstændighederne med udlejning. Men hvis du er i stand til det, kan det at male væggene i boligen være en af de hurtigste måder at opfriske udseendet og tilføje nyt liv.

Vælg en farve, der supplerer din personlighed og passer til dit rum. Hvis du er sprudlende og sjov, skal du overveje en gylden gul eller lysegrøn. Er du derimod rolig og fattet, kan en skygge af grå eller blå være mere i din smag. Husk, at maling ikke er permanent, så eksperimenter med farver, indtil du finder det look, du elsker!
Vær ikke bange for at prøve flere farver fordelt i dit hjem; ethvert rum har sin egen funktion. Vælg f.eks. lyse gule eller rødlige farver til soveværelset, hvor du skal slappe af, og mere sprudlende lyse farver i rum, hvor du skal fokusere og “være på”.

Selv om det ikke er i den stil, det plejer at være, kan du med fordel anvende tapet på en endevæg for at tilføje lidt mønster og diversitet.

Hvis du ikke er klar til at male et helt rum, så prøv at tilføje en såkaldt accentvæg. Dette er når du kun maler en enkelt væg i et rum, typisk i en farve, der tiltrækker meget opmærksomhed, en lys eller cheery farve, der naturligvis passer til din indretning.

#2 Prøv nye møbler. Møbler af forskellige typer, er uden tvivl det vigtigste aspekt ved udsmykning; hvis du ikke har ret mange møbler eller har brugt de samme møbler i mange år, bør du overveje at bringe nogle nye møbler ind i dit hjem. Vælg komfortable møbler i farver og stilarter, der passer til din personlighed. Vær ikke bange for at prøve noget andet end det, der anses som moderne og det eneste rigtige, grundet de mange boligblade; møbler, der virkelig viser din personlighed vil altid passe bedre ind i din bolig end kedelige gulvmodeller, du altid ser i de almindelige boligforretninger.
Vær ikke bange for at købe brugte møbler – det er lettere end du tror at male og genopfriske disse, så de kommer til at passe ind i netop din stil.

Bland forskellige møbler for at skabe et unikt udtryk samtidig med, at du sparer penge.