Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et hus kan kun komme til at se bedre ud, hvis der er en pæn træterrasse også. Hvis man ikke har prøvet at lave en terrasse før, eller hvis man ikke er så vant til at arbejde med træ generelt, så kan det være svært at finde ud af, hvor man overhovedet skal starte og slutte. Heldigvis så er det slet ikke så svært, som det kan lyde. Med en god båndsliber eller nogle træfliser kommer du rigtig langt.

Slibning bliver dit bedste våben

En båndsliber er uundværlig, når det kommer til at lave en flot træterrasse til ens hus. Generelt når man arbejder i træ, så skal man sørge for at få slebet tingene ned, så man undgår splinter og ujævne overflader. Det gælder i høj grad også, når det kommer til terrasser.

Hvis man ikke allerede ejer en båndsliber, så er det på tide, at man får det købt. Hvis du kører dit træ over med en båndsliber, så kan du være sikker på, at du ikke får en pænere overflade.

Du kan slibe på alle sider af det træ, som du bruger på din terrasse. Hvis du gør det, så får du det bedste resultat, som du aldrig kommer til at fortryde.

Den lidt nemmere løsning

Hvis man ikke føler sig specielt komfortabel med selv at skulle måle ud, skære af og få slebet ned, så kan man også tage den nemme løsning og købe nogle træfliser i stedet for. Træfliser er små kvadratiske plader, som man kan sætte sammen til noget flot gulvbelægning.

Der findes en masse forskellige slags træfliser, hvilket samtidig også betyder, at der er mange muligheder i forhold til udseendet på ens terrassegulv. Dog er der er ingen tvivl om, at træplanker, som er flot slebet, giver det bedste resultat.