Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du et rigtigt havemenneske, som altid leder efter nye og sjove tiltag til din have? Så læs med her, hvor vi kommer med sjove og nytænkende forslag til, hvordan du kan gøre din have max sommerklar!

Gør noget van(d)vittigt

Der er både noget stilfuldt og beroligende over vand i haven. Den raslende lyd, den klare væske – vand kan næsten være hypnotiserende at observere. Du kan overveje at få gravet et hul til din egen lille, personlige sø. Du kan også installere et vandspring, hvis du virkelig vil have et show. Det er også enormt hyggeligt, hvis man har fisk i vandet. Så hvis du vil skrue op for idyllen, så overvej at få monteret noget med vand – så imponerer du virkelig de besøgende!

 

Gør ude til inde

Drømmer du også om en hytte til haven? En havehytte kan være et godt alternativ til at bygge til huset, og så giver det også et opholdssted i haven, som ikke kræver en jakke. En overnatning i ens havehytte kan betragtes som en meget billig miniferie, som næsten ikke kræver nogen forberedelse – og så endda i ens egen baghave! Det kræver altså hverken overskud eller penge, men det er måske lige så hyggeligt, som en overnatning længere væk, der både kræver forberedelse, overskud og plus på kontoen.

 

Lav det bedste hang-out spot i din have

Hvordan hænger man bedst ud i sin have? I en hængekøje, naturligvis! Har du nogensinde prøvet at blive vugget i en hængekøje, mens solen skinner på dig? Hvis du har, så ved du også, at der er få ting i verden, der kan erstatte denne følelse. En sommerklar have, skal have en hængekøje, så man føler sig indbudt til afslapning. Sommer handler om afslapning – et afbræk fra den travle, grå hverdag. Det er derfor vigtigt, at du også får slappet helt af, så du kan vende hårdt tilbage efter ferien – og mon ikke en tur i hængekøjen kunne hjælpe på dette? Og når nu hverdagen kan forekomme lidt grå, så kan du jo med fordel piske op for farverne og kigge efter flotte designhængekøjer!