Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Boligindretning kan være en svær udfordring. En ting du kan gøre for at gøre det en smule nemmere for dig selv er, at give det hele en rød tråd. Måske et bestemt farveregister du holder dig inden for, eller nogle farver du undgår. Du kan matche alle din ting, så de passer sammen. Alt behøver måske ikke være rødt, men derimod bare i den rødlige tone. Det behøver heller ikke være i hele huset – måske bare soveværelset? Her kan du matche dine gardiner med dit sengetøj, eller gulvtæppet med lampen. På den måde kommer der en rød tråd.

Sådan matcher du, uden at det bliver for meget

Når man matcher farver, kan det hurtigt blive for meget af det samme. Det kan eksempelvis blive lidt for meget af det gode, hvis hele ens hus er farvet lyserødt. Man behøver ikke tænke i ekstremer, når man skal indrette med den røde tråd – det kan blot være nogle forskellige, små ting som binder rummene sammen. Eventuelt den samme farver gardiner som tæpper, eller bare vaser. Dette er med til at give dit hjem en indretning, der ser gennemtænkt ud, uden at bliver for voldsomt.

Hvilke farver spiller godt sammen?

Du synes måske det bliver lidt for kedeligt, med den samme farver som hovedfarve. Derfor kan du også sagtens inddrage flere forskellige farver, uden at det bliver for meget. Du kan eventuelt vælge flere forskellige farver ud, som du synes går godt sammen. Dem kan du bruge som grundlag for alt din indretning. Dette vil også give ideen af den røde tråd, bare i en mindre grad. Det er vigtigt at huske, at der ikke behøver at være en rød tråd i det hele. Din indretning behøver ikke have en bestemt farve eller facon. Den skal nemlig bare være helt, som du vil have den.