Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ønsker du at skabe mere liv i din indretning? Det kan være ret kedeligt kun at have hvide vægge derhjemme. Hvide vægge er med til at få rummene til at virke større, men hvad med at inddrage nogle farver og skabe noget kontrast? Det er meget moderne at have et stilrent hjem, men det betyder ikke, at der skal skrues helt ned for farverne. Mange familier får lavet fototapet på den ene væg, så rummet kommer til at få et helt andet look.

Hvad passer til stilen?

Der findes mange forskellige slags fototapeter på det danske marked. Det er meget varierende hvilken type tapet folk gerne vil have. Nogen ønsker at bringe naturen ind i hjemmet i form af skovmotiver, mens andre vil have motiver af noget, som de rigtig godt kan lide. De mange valg kan gøre det svært at sortere fototapeter væk. Det er vigtigt, at du og din partner er enige om, hvad der passer ind til jeres stil. I skal begge kunne holde ud af se på fototapetet og være stolte af det valg, som I har truffet. På siden her kan du se, hvad der f.eks. er af muligheder.

Pris og kvalitet hænger sammen

Det er forskelligt hvad fototapet koster, da det bl.a. kommer an på, hvor stort et areal det skal dække over. Derudover har det også en betydning, hvilken type du har valgt, samt hvor du køber det fra. Det er altid en god ide at sammenligne priser for at finde ud af, hvor du kan få den bedste pris. Du skal være opmærksom på, at fototapetet skal have en god kvalitet, hvis det skal være en langtidsløsning på din væg. Derfor anbefales det, at du tjekker hvad prisleje fototapet ligger indenfor, således at du ikke får købt det for billigt.