Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ikke noget bedre end en nyindrettet bolig. Den følelse kan du genskabe ved at give din bolig en større overhaling. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, er du heldigvis landet det rette sted. Her får du en en step-by-step guide til, hvordan du giver din bolig et fornyet look.

Ryd ud i gamle ting og sager

Det første du skal gøre, når du giver din bolig en makeover, det er at rydde ud i alle de ting, du ikke længere føler passer ind eller får brug for. På den måde kan du starte på en frisk, når du skal i gang med at købe nye møbler og nips. Imens du rydder op og sorterer i dine ejendele, kan du med fordel lytte til en lydbog.

Du kan få få gratis adgang til lydbøger med en gratis lydbøger app, hvor du kvit og frit kan lytte til et stort udvalg af lydbøger. Du kan også gøre som så mange andre og benytte mofibo, når du skal lytte til lydbøger. Klik ind på dette link og læs mere om, hvad mofibo er for en tjeneste.

Find ud af hvilken stil, der skal præge indretningen

Det er en klar fordel at indrette efter én enkelt stilretning, når du indretter. På den måde undgår du, at din indretning fremstår rodet og forvirrende. Så gør dig nogle tanker om, hvilken stil du ønsker i din boligindretning og find ud af, om der er noget i din bolig, der ikke passer med din valgte stil.

Gør rent for at sætte en skinnende prik over i’et

Når du endelig er færdig med projekt ”bolig-makeover”, så er det tid til at gøre rent. En grundig rengøring til sidst er med til at sætte en endelig prik over i’et og få din bolig til at fremstå nyindrettet og indbydende.