Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Husets entre bliver ofte glemt i indretningen. Mange tænker, at entreen nok ikke er så vigtig at indrette, for det er jo bare et sted, du går igennem. Men en hyggelig og velindrettet entre kan gøre underværker for helhedsindtrykket af boligen. Samtidig giver en hyggelig entre også et godt førstehåndsindtryk af boligen. Der er derfor god grund til at fokusere på indretningen af entreen.

Herunder får du nogle tips til indretningen af entreen.

 

1)     Farve på væggen

Den klassiske hvide farve er en sikker vinder. Den hvide farve gør at rummet syner større. Er du mere modig, kan du vælge at give en af væggene i entreen en anden farve end de andre. Det kan være en god ide at vælge en farve som passer til husets facadedør for at skabe en rød tråd gennem boligen. Vælg gerne en frisk, lys farve til væggen f.eks. en beige eller lyseblå.

 

2)     Opbevaringsplads til jakker og sko

I entreen er det en god ide at indrette med god opbevaringsplads til jakker, sko og tasker. I mange boligforretninger finder du knager og knagerækker som både er praktiske og dekorative. Køb gerne en knagerække med plads til mange jakker så du kan byde gæster indenfor.

Et skoskab er en praktisk løsning til dine sko. Skoskabe fås i forskellige varianter. F.eks. et skoskab hvor skoene er gemt bag en lukket låge eller et klassisk skostativ. Overvej hvad du foretrækker. Fordelen ved et skoskab er, at denne løsning også skåner dine sko, da du undgår at skoene ligger oveni hinanden.

 

3)     Indret med en lille skænk eller bord

Et lille bord eller en skænk pynter i entreen. Du har nemlig mulighed for at sætte en lille skål eller en kurv, hvor du kan lægge dine nøgler i. Ligeledes kan du stille en lysestage eller en blomst og på den måde skabe en hyggelig stemning i entreen.