Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Boligindretteren er en blog der (sjovt nok) handler om boligindretning; hvad der er på mode og oppe i tiden – og hvad der ikke er.

Men hvorfor egentlig lave en blog om boligindretning? Jo, først og fremmest fordi boligindretning betyder noget helt særligt for os. Ikke bare os, men for alle mennesker!

Vores måde at indrette boligen på afspejler vores identitet – det er en slags forlængelse af vores personlighed. Men indretningen tjener faktisk også mange praktiske formål. En god indretning kan fx. forbedre arbejdsmiljøet; den kan trække flere kunder til din butik, eller måske få romancen frem i dit forhold.

Boligindretningen er kort sagt helt afgørende for din livskvalitet og trivsel! Derfor er målet med denne blog at give dig inspiration til din boligindretning. Det kommer til at foregå med spændende anmeldelser, nyheder og informerende artikler om området – alt sammen for at give dig de bedst mulige forudsætninger for at træffe de helt rette indretningsvalg!

Glæd dig til det første rigtige indlæg på bloggen “4 boligtrends i 2016 – måske”